Не,влизам в кошницата ми иска маил и парола като поръчм нещо в саита ми изписва че поръчката е приета а на пощата или н адреса на които сам поръчал нищо не получаваам.Започвам да се отчаивамbluskanie написа:Имаше ли поле, където да си напишеш никнейма, когато поръчва...?
CRAZY RIDER написа:Не...bluskanie написа:Имаше ли поле, където да си напишеш никнейма, когато поръчва...?
bluskanie написа:CRAZY RIDER написа:Не...bluskanie написа:Имаше ли поле, където да си напишеш никнейма, когато поръчва...?
Хм... странно наистина!
Питах момчетата, ако сте Димитър - имате 3 поръчки, едната е доставена на 13 октомври, другата - телефонът не е бил включен. свързали са се с Вас на 8,февруари към 16,00часа, като са Ви търсили преди това. Поръчките са подготвени и утре ще бъдат изпратени.CRAZY RIDER написа:Не,влизам в кошницата ми иска маил и парола като поръчм нещо в саита ми изписва че поръчката е приета а на пощата или н адреса на които сам поръчал нищо не получаваам.Започвам да се отчаивамbluskanie написа:Имаше ли поле, където да си напишеш никнейма, когато поръчва...?
ddevil написа:...това че те в повечето случаи са неквалифицирани или ги мързи ...
kotka12 написа:ddevil написа:...това че те в повечето случаи са неквалифицирани или ги мързи ...
че от това по-лошо има ли???
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта