FasTmaN написа:Както и да го погледнеш RAM е с много по-качествени компоненти от другите 2 колела!
Имах предвид RAM HT Ibluskanie написа:FasTmaN написа:Както и да го погледнеш RAM е с много по-качествени компоненти от другите 2 колела!
FasTmaN написа:Имах предвид RAM HT Ibluskanie написа:FasTmaN написа:Както и да го погледнеш RAM е с много по-качествени компоненти от другите 2 колела!
FasTmaN написа:Имах предвид RAM HT Ibluskanie написа:FasTmaN написа:Както и да го погледнеш RAM е с много по-качествени компоненти от другите 2 колела!
FasTmaN написа:Ми изброявам по добрите неща на RAM-а :
1.Рамка
2.Вилка (може би)
3.Курбели и средно
4.Главини (незнам защото на ZX5 не ги дават кви са)
5.Скоростна система
6.Спирачна система
7.Кормило и лапа
8.Шини
9.Гуми
10.Седалка
Само 2 неща незнам дали са по-добри но другите определено!
Аз го гледам новото, че е с Alivio в магазина, пък ти както искаш.pe60t0 написа:бодо : Ontario не е с Аливио ами Ацера ...рамката не е по здрава ...задната главина не става за диск
GECKO написа:Хъмм RAM наистина не могат да правят толкова ЕВТИНИ велосипеди, друг е въпроса, че само за 100лв отгоре можеш да си вземеш един наистина стойностен велосипед, готов да понесе всичко което един новак (или извънземен) може да му причини
Ако можеш да си го позволиш определено си струва да се насочиш към НТ2.
Astrall написа:
От каде да намеря 1000 за HT2? Имам силно ограничен бюджет около 650лв.
Astrall написа:GECKO написа:Хъмм RAM наистина не могат да правят толкова ЕВТИНИ велосипеди, друг е въпроса, че само за 100лв отгоре можеш да си вземеш един наистина стойностен велосипед, готов да понесе всичко което един новак (или извънземен) може да му причини
Ако можеш да си го позволиш определено си струва да се насочиш към НТ2.
От каде да намеря 1000 за HT2? Имам силно ограничен бюджет около 650лв. Тук където аз живея в гр.Горна Оряховица колелетата вървят така :
Drag Ontario TE - 489лв.
Drag ZX5 - 618лв.
RAM HT1 - 640лв.
И като гледам мненията на хората в форума май за мене фаворит си остава ZX5-цата. Карал съм досега един китайски байк Passat Tuareg или нещо от сорта и сега реших да си купя наистина нещо стойностно. Не искам чак толкова скъпо колело просто с моята скромна заплата ще има да го изплащам 1 година. Във Вторник ще ходя да купя един от трите в зависимост от вашите мнения като специалисти, ще преценя точно кой ще е избранника.
Astrall написа:А според тебе дали има Climber в Горна Оряховица, няма и в Велико Търново в Горгоната, а определено не ми се занимава да го поръчвам по интернет.
Astrall написа:А според тебе дали има Climber в Горна Оряховица, няма и в Велико Търново в Горгоната, а определено не ми се занимава да го поръчвам по интернет.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта