Като цяло дне смного мислих относно тази проява. В главата ми има доста противоречуву чувства, но преобладават негативните.
1-во от къде на къде ще си правят квото искат ? Тва някаква мафия ли е какво е ? Верно е дето каза една баба за 1000 шофьори страдат милион жители !!! Не схващам какво право имат те и с какво са привилегировани пред другите. Това че могат да се организират лесно с тея радиостанции не значи че трябва да правят каквото си искат. Моите съболезнования на семейството, но не може при всеки убит да се спира живота в столицата.
2-ро Ако тия тъпанари имаха ясна цел щях да ги разбера. Ама какво искат тея нещастници. Един ми вика да си сложат преграда между шофера и клиента. Ми слагай си бе пич кой те спира да не чакаш станишев да дойде да ти я направи. Друг искал премахване на корпоративния данък и връщане на патента

Мизерници... какво общо има смъртта на човека с шибаните им данъци??? Само си търсят повод за да получат преференции мамка им мръсна.
3-то, което е единственото хубаво най-сетне някакъв протест срещу ония пишлегари в народното събрания.