Kato si downloadnah instrukcite za sglobqvane i remontirane na baikove ot linka na screamboy i kakto si lejah dnes s nadutata ryka, resih che moga pone da si izpravq kaplata i da namalq lufta na zadnata guma. Otidoh do magazinchet, kupih si gaechni kluchove, pribrah se vkyshti i se pochna. V kraina smetka rezultatite sa dosta dobri:) gumata pochti ne igrae ( max da e 1/2 mm, ili pone taka mi se struva ), luft nqma,ama osetih neshto stranno, ta da pitam za nego i za oshte edno neshto:
1. Ima neshto v gumata! Kato q vyrtq i imam chustvoto che mejdu gumata i kaplata ili v samata vytreshna guma ima neshto,i si se tyrkalq. Ne, ne mi se e storilo, ot malak chovyrkam mehaniki,elektroniki i tam podobni. Ima neshto tam,i samo otzad,otpred go nqma. Nqkoi sluchvalo li mu se e neshto podobno, i ako da kajete kakvo e che ne mi se svalq guma za tova.
2. Kak se obira lufta ot srednoto dvijenie. Leko me nalegna myrzel da cheta oshte dnes i resih da popitam:)
3. Ima nqkakvo stranno preskyrcvane nqkade okolo chashkite, no ne sym siguren. Kato trygvam ot sprqlo polojenie i ako kormiloto mi e zavyrtqno dosta v nqkoq posoka se chuva leko proskyrcvane/izpukvane. Moje i da e ot vilkata, ne sym siguren, a ne moga da go nakaram da se povtori dokato ne sym na koleloto.
Tolkova s vyprosite. Tuka moje bi e dobre samo da wmetna che v nepriqtni dyjd dnes hodih do serviza pod mosta na 2kata i se okaza che ne raboti. A iamh ogromno jelanie da si izpravq kaplite. Kluche 3-ka mi kazaha na 2 mesta che ne se pravi. Ami napravih si sam. 1qt opit beshe ot edna otverka,izrqzah i vyrha i izrqzah pochti kvadrtno parche otpred ot neq posredata s razmer 3x3mm,ama prostotiq,kato probvah da nategna i se okaza che mnogo tynko parche sym ostavil za steni na zybyt i se izkrivi. Wtoroto koeto probvah i mai shte si ostane e : kluch 6-tica, malko kankonolit i gaika s debeilna 3mm. Mi...rezultata e kluch koito prliciha da e 3ka i stqga i razhlabva perfketno nipylite po kaplata:) Tolkova ot men.