Newone написа:Управлението ще ти стане по-директно
Newone написа:ще можеш да се изнасяш малко по-назад....
Newone написа:А за ширината на кормилото е изцяло въпрос на лична преценка...ако не се чувстваш "заключен" и скован, с по-широкото кормило ще имаш по-добър контрол на скорост, при 'рошав' терен.
C_Mo написа:Колко ти е дълга лапата сега?
Zozka написа:C_Mo написа:Колко ти е дълга лапата сега?
40 мм
Zozka написа:Чуденката ми идва от това че новата лапа ще е 40 мм по-къса от старата.
zero knowledge написа:Издигането на кормилото на сегашната ти комбинация на къде сочи: право нагоре, успоредно на вилката, по-напред или по-назад от някое от предните?
marshall__ написа:Евалата 'танасе, цвета е Но.1
PtD написа:Хмм, а пък аз мисля, че е ZOO!, което се вързва както с цвета, така и с ширината, и всъщност това си е едно кормило за trials.
GECKO написа:@PtD - ти да не се разсърди, че осквернихме горките кормила като ги сложихме на DH велосипеди
PtD написа:GECKO написа:@PtD - ти да не се разсърди, че осквернихме горките кормила като ги сложихме на DH велосипеди
Не бе, що, чувал съм, че и за спускане трябвали здрави кормила
GECKO написа:PtD написа:Да, а и леки се търсят а и дълги та идеално
Zozka написа:PtD написа:Единственият им кусур е, че не минават през вратите :crap:
Зависи от гледната точка :)
Zozka написа:Mного бързо...
@ZK: много е арно тъй! Единствено в момента извивката сочи леееко назад, защото е малко backsweep-а, иначе е адското....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 359 госта