dulbokia написа:kotka12, направо се изненадах, че не си от София
пък аз направо не се изненадах, че си на 17... и че си от морьето
dulbokia написа:kotka12, направо се изненадах, че не си от София
MAN6 написа:dulbokia написа:kotka12, направо се изненадах, че не си от София
пък аз направо не се изненадах, че си на 17... и че си от морьето
bluskanie написа:Не стига, че масата от хора са примирени овци, ами и на всичкото отгоре потъпкват всеки опит за протест, дори и импулсивен, който дори не ги засяга пряко.
bikerider написа:Тоест, който протестира срещу бакшишите (без да блокира центъра) е овца
bluskanie написа:Само безделник може да измисли това "да им го върнем"
Какво е общото между убийството и цените ли? Ами общото е, че СПОРЕД ТЯХ риска, който поемат всеки ден не отговаря на заплащането, което получават. И не сте вие тези, които ще кажат вярно ли е това или не.
bikerider написа:Що всеки да не си гледа собствените проблеми, а все нещо не одобрява чуждите премеждия.
Какво е общото между убийството и цените ли? Ами общото е, че СПОРЕД ТЯХ риска, който поемат всеки ден не отговаря на заплащането, което получават.
Яко се повтарят нещата в цялата тема, ама кво да се праи. Защо търсим закнност в гражданско неподчинение?
lanzz написа:... да е планирано, да е оповестено за всички, движението щеше да бъде отбито навреме и хората щяха да го знаят предварително че трябва да заобикалят затворения район...
bluskanie написа:lanzz написа:... да е планирано, да е оповестено за всички, движението щеше да бъде отбито навреме и хората щяха да го знаят предварително че трябва да заобикалят затворения район...
Еми не можаха да планират, кога точно ще заколят колегата им!
lanzz написа:bluskanie написа:lanzz написа:... да е планирано, да е оповестено за всички, движението щеше да бъде отбито навреме и хората щяха да го знаят предварително че трябва да заобикалят затворения район...
Еми не можаха да планират, кога точно ще заколят колегата им!
но пък можеха да си направят протеста на следващия ден. нямаше да им кажат, "ааа, протеста ви е закъснял, изпуснали сте крайния срок, сега няма да ви обърнем внимание".
bluskanie написа: Но бъдете сигурни, че този протест ще доведе до подобряване на таксиметровата услуга, като цяло. Убеден съм в това...
halcor написа:@bluskanie,
Осмисли добре идеята оттук:
http://bezbakshish.hit.bg/
Обърни специално внимание на последния ред.
bluskanie написа:
Аеслед 4 дни си зимам книжката и забравям а случая
MAN6 написа:http://www.bgns.net/site/content/view/12/26/
"нашите врагове" ...
абе, bluskanie, ... айде, няма занчение
MAN6 написа:bluskanie написа:
Аеслед 4 дни си зимам книжката и забравям а случая
айде, начи след 11 дни те чакаме да споделиш опит...
bluskanie написа:MAN6 написа:http://www.bgns.net/site/content/view/12/26/
"нашите врагове" ...
Не се обръщай към мен по тази тема... нямам нищо общо
MAN6 написа:bluskanie написа:MAN6 написа:http://www.bgns.net/site/content/view/12/26/
"нашите врагове" ...
Не се обръщай към мен по тази тема... нямам нищо общо
а, викаш, и ти като "добрите" бакшиши- просто съвпадение
извинявай, ако е така
bluskanie написа:Ми много ясно, че ще използват импулса от случилото се, това е един вид трамплин за тях.
bluskanie написа:за чий да го правят в събота?
bluskanie написа:Но бъдете сигурни, че този протест ще доведе до подобряване на таксиметровата услуга, като цяло. Убеден съм в това...
bluskanie написа:kotka, говорех за протеста на таксиджиите, който ще подобри услугата....Като се ограничи броя на колите-такслита ще видиш как ще се бият за всеки клиент. Пак опряхме до предлагане - търсене....
....Аеслед 4 дни си зимам книжката и забравям а случая
bluskanie написа:Като се ограничи броя на колите-такслита ще видиш как ще се бият за всеки клиент. Пак опряхме до предлагане - търсене.
bluskanie написа:Много ясно, че ако е в събота, няма да нарушат движението толкова, съответно няма да има отзвук, нито от правителство, нито от общественост. Самият човечеч, който бе убит няма общо, което е много жалко, но това е реалността. Колегите му използваха случлото се нещастие
Admin написа:след поредното безочие, което сътвориха, не знам някой освен теб да им симпатизира.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта