Presize написа:Така първо да започна с това че не разбирам от колелца ,но искам да се научаТака имам аз едно не много старо колелце и искам мъничко да го стегна така че да стане за каране ,като начинаешт ест
Така значи колчето на седалката е със диаметър 27ф на колче със такъв диаметър всякаква седалка ли мога да сложа,и седалките стандартни са ли? Какво трябва да гледам за да намеря нова вилка или армортисиор ... Благодаря за вниманието
![]()
Presize написа:Ами то колелото не е нищо особенно ,но мисля че не е Овърсаиз всмисъл че рамката е нормална не от тези със заден амортисйор ,има ли нещо което да измеря за да разбера ?
Black cat написа:Сигурно рамката ти и normalsize - чашките на челото би трябвало да са на резба а и вилката.
Продавам normalsize вилка ако си заинтересуван драсни едно ЛС
Presize написа:Да така е вилката се закача със резба към рамката и в/у нея е лапата със воланаТова лошо ли е?
От това което прочетох заключавам че размерат на челото или вилката която трябва да е там ,е със резба 1/8 цола /инчаНо немога да кажа дали е с лапа или с колче
Presize написа:Да така е вилката се закача със резба към рамката и в/у нея е лапата със воланаТова лошо ли е?
От това което прочетох заключавам че размерат на челото или вилката която трябва да е там ,е със резба 1/8 цола /инчаНо немога да кажа дали е с лапа или с колче
Presize написа:Кое трябва да измеря ,със това с което се мерят диаметри на тръби ще стане ли ? Има ли значение колко е дълго челото или само диаметарът важи ?
Хмм това което мога да кажа е че рамката на колелцето много прилича на тази Drag Izoard
Presize написа:Въпрост: Мога ли да сложа оверсайз вилка на нормал саиз стрежен?
Presize написа:Сигурен ли си ,няма ли начин със някакви втулки например?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта