@ тучо-чучо
[quote]Еми, извинявайте, но ако и това не можете да изкарате и ми говорите за умора, то не знам за какъв спорт изобщо става дума!
....
Така че стегнете се и карайте, защото така скоро в София истински карачи няма да има! Стига с тези автобуси - има спокойни, странични маршрути за достигане на любимите ни планински пътеки и до тях се стига и на самоход!
....
Просто апелирам да се кара. Момчетата от провинцията са пъти по-подготвени от нас, в София.
Помислете малко над това![/quote]

:D:D Прав си, без съмнение! Само че очевидно доста хора не гледат на заниманието с MTB като на спорт. Не е и задължително, макар че е желателно...
Относно самохода. Как ще накараш някой, който е навикнал на автобус/автомобил и отгоре на всичкото има извинение ("ще ме сгазят", "не мога да дишам пушилки" и т.н.) да се движи на самоход?:D Трудна работа...
Мда, момчетата от провинцията са МНОГО по-подготвени ФИЗИЧЕСКИ. Забелязвал съм го нееднократно...

А това според мен е така, защото имат повече ВРЕМЕ да се подготвят (не бачкат като откачалници), а нерядко и ПО-ДОБРИ условия да го правят (по-малко натоварени пътища, по-малко други "забавления", подходящи, нефрашкани с бабиери баири и прочие). За сметка на това ТЕХНИЧЕСКИ общо взето са зле, та зле... Така че съществува някакво равновесие все пак.

:D:D
BTW, нямам нищо против провинцията и провинциалистите... Напротив - много ги обичам, стига да си стоят там, където са