C_Mo написа:@Man6
За снимки или за носилки?
@Alien
Формата на FR състезанието ще бъде обявен по-късно, но в никакъв случай не си представайте FR като по-лесна версия на DH.
Както каза Darkness - има къде да се кара XC.
CrZ написа:момци .... аз под фрийрайд си представям нещо съвсем друго .. не се палете толкова за рампейдж на Сопот .... по скоро очаквайте нещо като масов старт и всеки трябва да стигне до финала най бързо като може да мине откъдето си иска без ограничения в трасето .... сиреч ... газ надолу пък който която пътека иска да хваща
CrZ написа:момци .... аз под фрийрайд си представям нещо съвсем друго .. не се палете толкова за рампейдж на Сопот .... по скоро очаквайте нещо като масов старт и всеки трябва да стигне до финала най бързо като може да мине откъдето си иска без ограничения в трасето .... сиреч ... газ надолу пък който която пътека иска да хваща
kww написа:симо да попитам и аз нещо, с нощувките организирано ли ще бъде или кой квот намери
:offtopic: в спопот са най евтините кръчми в българия за 5лв немойеш да станеш от масата :D
DH Dude написа:CrZ написа:момци .... аз под фрийрайд си представям нещо съвсем друго .. не се палете толкова за рампейдж на Сопот .... по скоро очаквайте нещо като масов старт и всеки трябва да стигне до финала най бързо като може да мине откъдето си иска без ограничения в трасето .... сиреч ... газ надолу пък който която пътека иска да хваща
ем то тва си е по4ти рампеиж ама без дропове или.. ша има дропс
с нощувките организирано ли ще бъде или кой квот намери
на колко години трябва да си за да можеш да караш на състезанието
ако някой знае дали ще има клас дх хт?
А някой да знае къде ще се държат колелетата.Някаква охрана или нещо такова ще има ли???
какви ще са възрастовите граници на ДХ/ФР/4Х
C_Mo имаш ли идея какви са възрастовите граници?
а колко години трява да имаш за дх/фр?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта