Admin написа:Е, за снега може и в Други да си говоримНе, че е много претрупано в Общ, ама все пак... което закъдето си е
TOYAGA написа:Бе то тва тук по принцип не е и ... психодиспансер, но напоследък човек може да остане с други впечатления...
TOYAGA написа:Admin написа:Е, за снега може и в Други да си говоримНе, че е много претрупано в Общ, ама все пак... което закъдето си е
Може, може. Е, говорете си тогава в Други...
nikitzo написа:Ама на входа тъпите компири взимали 10 лв. за неохраняем паркинг.
EmZo написа:TOYAGA написа:Бе то тва тук по принцип не е и ... психодиспансер, но напоследък човек може да остане с други впечатления...
Мдамм...![]()
did написа:nikitzo написа:Ама на входа тъпите компири взимали 10 лв. за неохраняем паркинг.
хм... тва ако е вярно, тия са е*а ти тъпите компири...
Декември месец без проблем си влезнах с колата в курорта, оставих я пред хотела, през нощта си стоя там, карахме и т.н. и стотинка не ни поискаха, а сега - 10 лв за неохраняем...
did написа:Декември 2006, между коледа и нова година т.е. тази зима. Сезонът си беше открит и на Маркуджик 1 имаше няккъф сняг (вероятно останал от миналата зима).
И кое му е различното на "пред хотела"? Ако ида за един ден да карам и си оставя колата пред същия хотел кой ще ме накара да платя?
TOYAGA написа:... стига глупости!
SPA написа:
Admin написа:А тоя сняг ще да е някъде извън Софийското поле, защото само чувам за него, тая зима ни една снежна топка не съм направил
Quiz написа:Admin написа:А тоя сняг ще да е някъде извън Софийското поле, защото само чувам за него, тая зима ни една снежна топка не съм направил
съвсем в софийското поле си е, аз успях да спретна това![]()
http://bgphoto.net/photos/9597/o633074837954531250.JPG
TOYAGA написа:... стига глупости!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта