[quote="Cu0"]
[quote="SPA"]
[quote="Cu0"]
миналия петък по спешност трябваше да закупя някакви и така попаднах на тези (сиво-черните за 8.50лв. от Веломания). Вчера докато карах усетих, че нещо се връткат-мърдат.
Много гадно

... а съм ги слагал само с намокряне, без никакви сапуни и др. мазила. Имам чувството, че от жегата се размекнаха и охлабиха ... дайте идея с какво да ги "залепя", или ако няма такъв вариант, с какво да ги сменя
[/quote]
Ами поробвай със спирт както каза Тоягата. Преди това ги измий хубаво със сапун или веро. Остави ги да изсъхнат. След което ги нанижи на кормилот като ползваш спирта за по-лесно - мажеш кормилото снего. Ползва се спирт защото по-бързо се изветрява. Идеята е ръкохватката плътно да прилепне към кормилото и да се получи вакум.
[/quote]
10х идеята със спирта изглежда приемлива
без да нападам марката, но сравнени със старите ми ЕРГО-Ринг тези са пъти по-зле, затова съм и недоволен от тях. Шом се загреят се разширяват явно и почват да приплъзват до степен, при която без особено усилие мога да ги завъртя на половин оборот.
[/quote]
аз на твое място бих пропуснал спирта (освен ако няма нещо мазно някъде) и бих минал директно към лака за коса. Пробвал съм с лак на Wella и трябва да ти кажа, че няма мърдане, особено ако не са много твърди ръкохватките.