Моля за мненията ви относно тези 2 шини , тъй като първата е с много добри коментари откакто е на пазара , докато втората сякаш незаслужено стой в сянка.Моля всички който са карали с тези 2 шини да ми помогнат при избора ми
Шината ще се кара за задна(ако ми хареса и предната ще бъде такава) на твърда рамка и по предназначение.
аве нз ама то зависи от тебе как кара6 и колко си килограма.
аз примерно тежа 75 кг. и карам с1с сингле трак ама то които
ги вадеее... ема ина4е ако така тоши6 си земи мамут.се пак мамута става и за в-бреик а синг1ла не.п1к и теглото...
харесаха ми стените на мамута колко са дебели ще го видя другата седмица като ми излезе рамката от бояджийната що за капла е тоз мамут
@CSI тоя Single ми напомня за моя Grand Rock @Bellboy аз съм 65кг но мамута по ми грабна окото въпреки че лепенките на Single-a са по арни пък и няма борд за Въ-браК
И 2-те са пълен кашкавал мамута е с пластмасова основа какво да коментирам макар че е по "здрав"от сингъл трака не си зимай нито една от 2-те няма да си доволен ако караш по злобно!!!
П.п.Или Маг или Мавик
аве малко прецакал ли съм се зех си сумо диск хъски то как е смисал карах го малко ама го зех криво и тия дни ще трябва да го изправя че не може да се кара така ама кажете си мнението добра ли е става въпрос за задна