отправям следния апел към всички които се чувстват българи:
Цитирам:
"Само за няколко часа един от четирите линка, в които е качен клипа събра 12 000 уникални посещения в Youtube и влезе в седмичната(!) класация за най-гледан музикален клип в Youtube.
Става въпрос за песента на Елица тодорова и Стоян Янкулов- Вода.
Въпросният клип можете да видите и -->>ТУК<<--
Въпросния апел се състои в това, всеки на който не му е все едно, нека ги подкрепи и допринесе по един или друг начин към постигане на по голяма популярност на песента.
Цитирам отново:
"До Хелзинки остават два месеца - време, в което задно можем да разпространим тази божествена песен така, че да достигне сърцата на милиони европейци, които след това да я подкрепят."
Емии....от мене толкоз

Сега малко лично мнение:
Лично аз смятам, че има доста "хляб" и идея в песента и съм склонен да вярвам, че би стигнала до финал...
Не мисля, че е кой знае колко голяма, уникална или отличаваща се от всички останали, но лично на мен ми харесва съвкупността от техно, денс, етно и фолклорни елементи. Замисъла е добър...
Сега...това, че сме Българи автоматично ни променя до някъде начина на мислене, понеже целия национален телевизионен и радио ефир е зялят от "чалгии и селянии" ...
демек, сиреч, друго яче казано-> писнало ни е от такива "бози".
Но хората в европа едва ли всеки ден слушат подобни песни

И Араш е кажи речи "арабска чалга" + нещо си там, ама стана известен с ритмите и стила си ...
За това на който не му се занимава нека не позира и не се опитва да да си налага мнението ами нека просто ги подкрепи...
Давам следния пример:
Когато Левски игра със Барселона да не мислите, че само левскарите са били за тях

Всеки "Нормален" българин би ги подкрепил...
Тук не става въпрос, кой каква музика харесва и какво не понася...
Аз лично си падам по Метъл, Рок Балади и Техно...
Но тази песен ще представя България...
Хубава или НЕ, Харесвана или НЕ -> нека ги подкрепим като българи...