Аз си купих преди седмица Комодо модела..Досега все още не съм ги пробвал на каране,но първите ми впечатления са че според мен за парите си по-добро не можеш да намериш.Това са 45лв,те Драговските са по 35лв ве..дето са като носна кърпичка буквално,само че носните кърпички са трислойни,а тва е по-зле

Та..отностно лизард скина..Ами добре са,имат много хубав протектор на дланта от изкуствена кожа най-вероятно(когато паднеш ще го отнесе кожата-надере или скъса,а няма да се скъса плата на ръкавицата) Шевовете ми изглеждат здрави,плата също.Недостатък че е може би ще спарва доста,представлява нещо велурено такова...бе здравичко е,но ще спарва... По-принцип ръкавиците са малко "дълбоки",ръката ти влиза по-навътре в ръкавицата така да се каже,което на мен не ми пречи.На палеца има подсилена част,плата е по-здрав.Имат протектори на кокалчетата на пръстите.По дължината на палеца имат материя която може би попива,предполагам има функция в лятно време да си избършиш лицето с нея..знам ли...Но според мен ще останеш удивен от ръкавиците...няма да повярваш като ги видиш че си дал 45лв за тези ръкавици..според мен можеха и повече да струват
Успех с избора,но ако избереш Комодо-то няма да останеш разочарован със сигурност