Това е модела за 2007. Моделите за следващата година излизат в България приз Юни - Юли, просто такъв е начинът на работа. Новата ZX5, за 2008 ще се появи по същото време ~ месец юли.tus написа:Не е ли този форум и този раздел създаден за това да се обменя информация?Като съвсем начинаещ и човек извън тази среда тук е единственото място където мога да попитам за нещо.Мислих си че има някаква последователност и моделите излизат по едно и също време на годината.Също така си мислих че ако днес както и дадох 618 лв за този модел а утре излезнат по новите модели ,че цената на този ще намалее определено и ще е по добре да изчакам.Ако бях намерил отговор на въпросите си нямяше да питам.Регистрирал съм се в този форум от почти година и това е едва третия ми пост. Това би трябвало да покаже че не сам от хората които пускат през 5 мин. тема а търся отговорите си преди да съм попитал а не да пускам теми от сорта "Курвааа..." "магаренцето йори" и тн.
Извинявам се на всички за
Mерсиtus написа:Ами при положение че до сега бях със Cross Fantom определено чуствам лекота.За сега ходя само на работа с него в събота ще ходя до Стара Загора ще го пробвам на аязмото и тогава ще ти кажа със сигурност как се държи като слезне от асфалта.Определено не съжалявам че си го взех.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта