В АДА, при любимия си SATAN
666...
... измет

Shady™ написа: И ако почне ново - еее не КРАЙ System Shut Down!
Именно.EmZo написа:Може би защото съм прекалено повлиян от гръмoтряса
Има.Мога да ти пратя.от доста време не съм чувал стойностен хаус, имам впредвид такъв който да се доближава поне малко до нивото на неща от сорта на Justin Robertson, Dany TenAglia, Green Velvet, Joey Negro, Dimitri from Paris, Mirwais, Taana Gardner и доста други.Такъв който да е стойностен, емоционален, чувствеn, ритмичен и танцувален...
И тук смятам че клубовете именно са за ценителите на музиката, а дискотеките са за ценителите на манджа с грозде
EmZo написа:Епа да им еба пичката лелина на сички шибани, кирливи, потни, мазни, алкохолизирани металюги... на сапун.
RAM-FR написа:едит: Шади ТъМъ защо отново от целия ти пост НИЩО не разбрах
можеби защото не съм го прочел ама май няма много смисъл
RAM-FR написа:
едит: Шади ТъМъ защо отново от целия ти пост НИЩО не разбрах
Едит2: И Drajeto - Jambol Ruuulzz
RAM-FR написа:@Шади на теб не ти ли казаха да се научиш да четеш между Между първи и втори едит
RAM-FR написа:
едит: Шади ТъМъ защо отново от целия ти пост НИЩО не разбрах
Едит2: И Drajeto - Jambol Ruuulzz
SpoileR написа:иоооо/.... дРъмець копеле.../..
darkrider_fr написа:Аз слушам само drum and bass и метал.и малко хип хоп но хаус не слушам
А пък като чуя чалга ме избива,да ударя някой чалгар на НДК като мине и ти пречи.Абе мисълта ми е Drum and bass- forever,Shady ти сигорно ше ме подкрепиш.
darkrider_fr написа:Аз слушам само drum and bass и метал.и малко хип хоп но хаус не слушам
А пък като чуя чалга ме избива,да ударя някой чалгар на НДК като мине и ти пречи.Абе мисълта ми е Drum and bass- forever,Shady ти сигорно ше ме подкрепиш.
Shady™ написа:darkrider_fr написа:Аз слушам само drum and bass и метал.и малко хип хоп но хаус не слушам
Аз слушам поначало Rap + Hip-hop. Metal , Zink, Chome с другите благородни метали ги слушам когато ми се кара или когато ще ми се кара, но не са ми музиката на..сърцето(осен ако не ми се кара). От време на време има и някой други песнички дет ме кефят и си ги свързвам с някои хубави за мене неща ( да кажем Paris Hilton - Star are Blind.mp3 (ako не се лъжа)![]()
) ....
darkrider_fr написа:.. въпреки че любимият ми испълнител е Eminem и го слушам от 1998 година..
за метълите...кирливи, потни, мазни
Shady™ написа:@ Morpher![]()
@darkrider_fr - и аз го слушам от Тhe Real Slim Shady LP насам ....
darkrider_fr написа:Shady™ написа:@ Morpher![]()
@darkrider_fr - и аз го слушам от Тhe Real Slim Shady LP насам ....
Браво само така,един порздрав за теб Shady със песента eminem-soldiers
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта