brokicho написа:незнам какво точно имаш в предвит, но ако е това което си мисля няма да ти е висока аз съм колкото теб и ми е идеална също така с каква вилка ще я караш, тя може да окаже влияние. Колкото до шокът има две положение ако рамката е с шок 190мм към какъвто си се насочил ти прави максимум 180мм ход, но ако сложиш 222мм шок рамката ще прави максимумът си от 240мм. като трябва да имаш в предвит, че за двете дължини на заден амортесьор има два различни вида планки, които се монтират на задото рамо.
Дано да съм ти бил полезен
spirit написа:190 mm да не би да е малък
spirit написа:А и м/у другото има смисъл да се сменя с по-голям само ако вилката е над 180мм.
spirit написа:@bikerider
Какво "о не " не съм казал че е задалжутелно ,но така ще е по добре.
Даже и в user manual-то на скот за НО 2004 така си пише.А и невиждам кое му е малкото на 190мм ,ти под голям най-малко 250мм ли разбираш.
airborneone написа:spirit написа:@bikerider
Какво "о не " не съм казал че е задалжутелно ,но така ще е по добре.
Даже и в user manual-то на скот за НО 2004 така си пише.А и невиждам кое му е малкото на 190мм ,ти под голям най-малко 250мм ли разбираш.
Ми, кво да ти кажа... размера ИМА значение. Със 190 мм шок т.е. 5см ход, ранката прави макс 180мм ход, така че > да 190 е малък шок за тази рамка.
п.п.
с рокото, как започна да работи...
</quote>spirit написа:@bikerider
Даже и в user manual-то на скот за НО 2004 така си пише.
did написа:Shady™ написа:... ще се компенсира донякъде огормната линейност...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта