pe60t0 написа:
защото вместо да цъкам насам натам директно виждам снимката
boi4ka написа:...баси подредения съм, чак ме е срам![]()
![]()
kagami написа:boi4ka написа:...баси подредения съм, чак ме е срам![]()
![]()
Да. И колелото ти е адски чисто! Да не си зодия дева?!
Editor написа:А бе то и колелото на Денис е се чисто ама това не се дължи на зодията а на това че е минало през толкова автомивки ,че всички хора на куп от тоя форум не са се къпали толкова много пъти
Ако се къпем веднъж годишно, но общия брой на къпанията във форума ще 5018(толкова са регистрираните потребители)х18(средната възраст във форума)=90324.Следователно си си мил колелото повече от 90000 пъти и си хвърлил около 300000лв за мивкаRAM-FR написа:Editor написа:А бе то и колелото на Денис е се чисто ама това не се дължи на зодията а на това че е минало през толкова автомивки ,че всички хора на куп от тоя форум не са се къпали толкова много пъти
Защо си мислиш че всички хора в тоя форум се къпят по 1 път в годината като теб
kagami написа:boi4ka написа:...баси подредения съм, чак ме е срам![]()
![]()
Да. И колелото ти е адски чисто! Да не си зодия дева?!
Jabsco написа:Ако се къпем веднъж годишно, но общия брой на къпанията във форума ще 5018(толкова са регистрираните потребители)х18(средната възраст във форума)=90324.Следователно си си мил колелото повече от 90000 пъти и си хвърлил около 300000лв за мивкаRAM-FR написа:Editor написа:А бе то и колелото на Денис е се чисто ама това не се дължи на зодията а на това че е минало през толкова автомивки ,че всички хора на куп от тоя форум не са се къпали толкова много пъти
Защо си мислиш че всички хора в тоя форум се къпят по 1 път в годината като теб![]()
TsvetanVR написа:Пфу моята тъкмо я подредих и докато си намерих зарядното за фотото да снимам и стана пак същото![]()
nikitzo написа:did - да не би да намекваш, че ми е разхвърляна стаята?
nikitzo написа:
boi4ka написа:... колелото в гаража или мазето.....
... как изобщо го намираш и знаеш ли къде е?
did написа:boi4ka написа:... колелото в гаража или мазето.....
... как изобщо го намираш и знаеш ли къде е?
Е как къде? Очевидно е! Много ясно, че е между бурканите с лютите чушки и коша с използвани слипове. Просто трябва да пораздигнеш ония два легена с вкиснати джибри и парчетата от гума на трактор и отдолу се вижда колелото.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта