Шофьора изхвърча 5 метра през предното стъкло на Шкодата. Стана, отупа се и се разкрещя нещо на шофьора на форда

bluskanie написа:Шофьора изхвърча 5 метра през предното стъкло на Шкодата.
bluskanie написа:Кинти дали ше моа да искарам от некой вестник?
did написа:bluskanie написа:Шофьора изхвърча 5 метра през предното стъкло на Шкодата.
Тва сигурно е станало, щото е бил с колан
Бре - бре! Що си пишете шифрограми бе?did написа:bluskanie написа:Кинти дали ше моа да искарам от некой вестник?
Ако първо пускаш снимките по форумите - няма да можеш да искаш никви кинти
Бе тия хора как си мислят, че могат да минат през Цариградско, особено пред Плиска където има и 1.50м оградаНа 06.03.07 г., около 10.30 ч., на бул.”Цариградско шосе” пред бл.112, л.а.“Фолксваген”, с водач Д.Ц. на 32 години, реализира ПТП с пресичащия пътното платно на място неопределено за целта през еластична ограда/мантинела/, пешеходец М.В. на 87 години.
От ПТП е пострадал пешеходецът, настанен във ВМА с фрактура на дясна подбедрица, две ребра, контузия на мозъка и е с ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА.
Тц. Вече не им викат шифрограми. Префасонираха го на "криптограма".NovemberCharlie написа:Бре - бре! Що си пишете шифрограми бе?
axelmax написа:да по улиците стана много страшно
няма и 10 минути и Селчо цунал дървото или некое лапе
за мен реалната възраст на автомобилите е до 15 години
наскоро като даваха за една жена дето направи салто във въздуха![]()
![]()
добре ,че уцеля
днеска каква простотия направих ,не е истиина,а шофера който засякох влиза с 60 да прай завой
тъпата тиква иска да го погребят май с катафалката дето караше(VW pazassat комби)
добре,че бях с fullface..........на гърба
SpoileR написа:Хайде да не се обиждаме на пассат комби, a?
SpoileR написа:@PtD
Ако ми посочиш по-функционална, по бърза, и най-вече ПО-ЗДРАВА кола от PASSAT-a за парите които струва, значи някой те е излъгал
PtD написа:Не виждам нищо обидно в карането на каруца...
TOYAGA написа:Mда, тва е доста широко разпространено схващане сред почитателите на марката Honda...
PtD написа:...не може всички да караме японски коли.
TOYAGA написа:Eстествено, че е недопустимо. Нека бъдем хуманисти!
А бе и аз си падам по немските возила, ама като прочетох теста в един от последните броеве на Аутобилд на един фолксваген...TOYAGA написа:Информацията ти е с изтекла давност, драги каруцарю
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта