MNENIA ZA FEDERACIATA

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

MNENIA ZA FEDERACIATA

Мнениеот dexter » Вто Юни 01, 2004 9:28 pm

Hubavo e 4e q ima a i vijdam nqkakvo razdvijvane, nov sait, novo oburudvane, nova struktora, no ne6to nemi haresvat upravlqvashti te q!:}):
Razdadoha nqkvi kolela na toq i na onia zada otbiqt nomera i sega kakvo? 6te vidim
dexter

Рейтинг: 1200

Мнениеот 661 » Вто Юни 01, 2004 9:42 pm

[b][/b]Vqrno 4e nqkoi ot nas vzeha novi kolela no dotam.Dano se razdvijat ne6tata zada ima sport!!!(dai boje)
661

Мнениеот axelmax » Вто Юни 01, 2004 10:04 pm

koi e poluchil kolela i zasto :?:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот screamBoy » Вто Юни 01, 2004 11:11 pm

Аз пък доколкото успявам да забележа УС е с обновен състав, или (по-вероятното) преди не съм обръщал никакво внимание какъв е бил състава
но
[quote] [i]сайта на БФПК[/i]
Цел: БФПК се занимава с организирането на спортни мероприятия и състезания по планинско колоездене.Има за цел развитието на спортното планинско колоездене и повишаване спортната активност сред подрастващите.[/quote]

което според мен е в рязко противоречие със сегашното преебаване на традицията да има състезание за децата около 1 Юни
не само че нямаше състезание, но и в това дето ще го има някога си няма да има никакви деца
извод 1
БФПК се създава наново
извод 2
ще има яко комерсиални интереси
извод 3
сами си правете изводите ве, да не съм ви мозък под наем :)))
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Zozka » Вто Юни 01, 2004 11:38 pm

[quote="axelmax"]

koi e poluchil kolela i zasto :?:
[/quote]

Няколко момчета от федерацията, понеже са много красиви:X
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Dani » Сря Юни 02, 2004 7:57 am

Тъй както си четох на сите-то на федерацията, изведнъж се зачетох в условията за участие в
ОТКРИТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ
СОФИЯ, ЮЖЕН ПАРК
05-06 ЮНИ 2004
ДИСЦИПЛИНА КРОС КЪНТРИ
и възникнаха няколко въпроса у мен.
1. Какво значи да си картотекиран?
- да си член на федерацията
- да си записан в някой клуб
- .....
2. Това означава ли че не можеш да се включиш като свободен участник?

Има още няколко, но смятам да се спра за момента!
Да ли има някой който може да хвърли малко светлина по проблемите?!?!
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Рейтинг: 1700

Мнениеот F1-MAN » Сря Юни 02, 2004 8:20 am

Тъй като май ще е на 27 до тогава условията сигурно ще се променят хиляда пъти, най-малкото защото организацията вече е в ръцете на BAS, а на въпросите най-добре ще ти отговори организатора, така че след известно време, ако случайно пък няма промяна в наредбата звънни във федерацията или в BAS
Аватар
F1-MAN

Мнениеот SPA » Сря Юни 02, 2004 8:35 am

[quote="F1-MAN"]

Тъй като май ще е на 27 до тогава условията сигурно ще се променят хиляда пъти, най-малкото защото организацията вече е в ръцете на BAS, а на въпросите най-добре ще ти отговори организатора, така че след известно време, ако случайно пък няма промяна в наредбата звънни във федерацията или в BAS
[/quote]

BAS????
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот M1010X » Сря Юни 02, 2004 8:56 am

пък аз си мислех, че федерацията и бас малко са навъпреки, щото федерацията си има отбор, бас (май) има отбор, конкуренция...

бфпк ще проработи истински за колоездачите, тогава, когато направи нещо полезно за тях. примерно, след като може да си член, това да носи някакви преимущества: плащаш някакъв членски внос, а най-използваните лифтове са безплатни (дори само събота и неделя да е така, пак е нещо; тогава се кара най-много). и човек сам да си направи сметката дали ще му е от полза това нещо или ще му е по-тънко да си плаща всеки път. другото което е, ПСС предлагат планинска застраховка, но тя трябва да се направи в някое застрахователно дружество. може да се опита да се направи нещо по въпроса и от страна на бфпк, т.к. застраховката е необходимо нещо. т.е., като си член, поне да ти се спести търчането наляво-надясно, за да остане време за (учене/бачкане) + каране. тва е.
Above and beyond
Аватар
M1010X

Мнениеот Black » Сря Юни 02, 2004 9:10 am

[quote="Dani"]

Тъй както си четох на сите-то на федерацията, изведнъж се зачетох в условията за участие в
ОТКРИТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ
СОФИЯ, ЮЖЕН ПАРК
05-06 ЮНИ 2004
ДИСЦИПЛИНА КРОС КЪНТРИ
и възникнаха няколко въпроса у мен.
- да си член на федерацията
- да си записан в някой клуб
- .....

Има още няколко, но смятам да се спра за момента!
Да ли има някой който може да хвърли малко светлина по проблемите?!?!
[/quote]
ytiva6 na STADION VASIL LEVSKI vhod 11 i kazva6 iskam dase zapi6a za sastezanieto dava6 10 leva kazva6 si imeto i tva e ot tam na tataka si4ko e gotovo za pove4e INFO ytiva6 tam dati dorazniasat
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот F1-MAN » Сря Юни 02, 2004 9:14 am

[quote="SPA"]

BAS????
[/quote]

Аха, и на мен ми се стори странно, ама така ми писаха, а и на още един, който направо е отишъл да се записва така са му казали.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Black » Сря Юни 02, 2004 9:18 am

[quote="F1-MAN"]

[quote="SPA"]

BAS????
[/quote]

Аха, и на мен ми се стори странно, ама така ми писаха, а и на още един, който направо е отишъл да се записва така са му казали.
[/quote]
to4no taka e pod egodata na BAS
Аватар
Black

Мнениеот F1-MAN » Сря Юни 02, 2004 9:31 am

Black, сигурно ли е че ще е на 26/27?
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Black » Сря Юни 02, 2004 9:39 am

[quote="F1-MAN"]

Black, сигурно ли е че ще е на 26/27?
[/quote]
ne to mai nikoi o6te neznae
Аватар
Black

Мнениеот bestbg » Сря Юни 02, 2004 11:01 am

10лв ли трябва да дам? аз съм на 15... ама къв ще е маршрута
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот velco » Сря Юни 02, 2004 11:19 am

[quote="Dani"]
[/quote]

Ами означава федерацията за има досие да теб :D. Кога, къде, как си се състезавал, какви са ти резИлтатите. Получаваш номер, можеш гордо да пишеш в сигнатурата си например "BG 211".
[quote]
[/quote]

Очевидно да.

И точно това намирисва яко. Това така наречено състезание по планинско колоездене в парк силно прилича на мероприятие за масово картотекиране. Разбира се, това засега е само conspiracy theory, която обаче ще зазвучи изключително достоверно, ако се окаже, че БФПК тепърва предстои да получи (a) статут на национална спортна организация и (b) спортна лицензия.:}):
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот Zozka » Сря Юни 02, 2004 12:54 pm

[quote="Black"]

[quote="F1-MAN"]

[quote="SPA"]

BAS????
[/quote]

[/quote]
to4no taka e pod egidata na BAS
[/quote]

Хъм, та XTR за какво отбиване на номера ставаше на въпрос???
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот 4ovekut » Чет Юни 03, 2004 9:46 pm

da vqrno e 4e na nqkoi im dadoha kolelca. i ti iska6 da ti dadud nali ? i az iskam ama nqma. a ina4e ne bih kazal 4e federaciqta pravi ne6to. no q ve4e ima rabote6t sait. i tova ne e malko. ina4e ne6ta ot tipa na tova v godinata da se provejda 1 sustezanie po dh mi se stryvat meko kazano sme6ni. na tva li my vikate razvivane na sporta. ili puk naprimer na tova 4e ima trase za dh. e to i na men mi e mnogo priqtno da se butam s tyristite taka 4e kvo se oplakvam. su6to taka mi e priqtno i otno6enieto na liftagiite kum nas.izpolzvam momenta da pozdravq rodninite im. nadqvam se 4e nqkoi den 6te stane kato v 4yjbina ma ne mi se vqrva da e skoro. a mejdo drygoto nqkoi spomena za bezplatni liftove ako se zapi6e6 v federaciqta i pla6ta6 nqkuv 4lenski vnos. vij ako ima takova ne6to tova e dobra iniciativa. ina4e kato na obiknovenno hlape deto hodi da si tro6i tro6kata ne mi se stryva 4e federaciqta pravi koi znae kakvo. prosto v bg ima edna grypi4ka ot hora s hybavi kolela deto se delqt ot vsi4ki ostanali - vsi4ki znaem 4e te sa ...nai... s koeto ne iskam da obijdam nikoi. a ina4e v 4yjbina si ima otbori koito sponsorirat riderite taka 4e smqtam 4e ne bi trqbvalo federaciqta da sponsorira rideri a po skoro da se pogriji za ob6toto razvitie na sporta. mi izvinqvam se za dulgiq roman.
4ovekut

Мнениеот F1-MAN » Чет Юни 03, 2004 10:01 pm

Добре де, какво и пречи да организира повече състезания, нали си плащаме такса, а мисля че и спонсори ще се намерят. Не може ли примерно да се оформи нещо като републикански шампионат, с няколко състезния през годината. Така хем федерацията ще има някаква работа, хем ще се популяризира доста планинското колоездене.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот mrPesh » Чет Юни 03, 2004 11:18 pm

[quote="F1-MAN"]

.....Не може ли примерно да се оформи нещо като републикански шампионат, с няколко състезния през годината. Така хем федерацията ще има някаква работа, хем ще се популяризира доста планинското колоездене.
[/quote]

Шампионан си трябва,ама не от едно състезание,както досега.Номера е БФПК да обедини вси4ки тези състезания,дето и без това ги има.А пък те само с едно и провъзгласяват "национален шампион за едикоя си година"[:p]
Май прилича като да не искат повече да работят от веднъж годишно:?:
Как може един човек от Варна да вземе да направи календар за годишните прояви,а федерацията НЕ МОЖЕ:?:[:0]
Те всяка година състезанията са по едно време общо взето,но нали някой трябва да се поинтересува все пак;)
Що не се вземат в ръце поне малко:?:Сега пак се объркаха нещо с Южния парк-не стига че е там,ами и колко дати смениха.Не е сериозно да се оправдават с лошото време.

Айде стига словоизлияния.Май трябва да се видим с тия хора.Пишем,пишем,ама те може пък да искат да се срещнем да кажат що не се движат нещата:)
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот velco » Пет Юни 04, 2004 2:58 pm

[quote="F1-MAN"]
Не може ли примерно да се оформи нещо като републикански шампионат, с няколко състезния през годината.
[/quote]

Ми, да, то така става, сядаме в кръчмата и организираме републикански шампионат. Що пък не и олимпиада?

За сведение, избрани части от Закон за физическото възпитание и спорта:

[i]
(2) (Изм., ДВ, бр. 53 от 2000 г.) Спортните организации, които кандидатстват за получаване на спортна лицензия, трябва да отговарят на следните условия:
...
4. да са достигнали определена степен на обществено внедряване на спорта, измерена чрез система от показатели за спортно развитие: брой на участници, състезатели, специалисти, треньори, съдии, администратори, изградени спортни клубове, спортни постижения, развита мрежа от спортни услуги за гражданите, обхват на различни възрастови групи и други;
...
(4) (Изм., ДВ, бр. 53 от 2000 г.) Спортната лицензия включва:
...
4. (изм., ДВ, бр. 53 от 2000 г.) признаване на титли, национални отбори и първенства, организирани от спортни организации, притежаващи спортна лицензия.
[/i]
velco

Мнениеот M1010X » Пет Юни 04, 2004 3:59 pm

да разбираме ли, че т.нар. ФЕДЕРАЦИЯ няма още лиценз? ако е така, мисля да замълча, за да не обидя някого.

бтв, колкото до безплатния лифт... има 10-15 (не знам колко са) човека с карти за безплатен лифт, останалите да го... хм, поемаме орално. иначе би било готино, но... само би било...
Above and beyond
Аватар
M1010X

Мнениеот velco » Пет Юни 04, 2004 4:22 pm

[quote="M1010X"]
да разбираме ли, че т.нар. ФЕДЕРАЦИЯ няма още лиценз?
[/quote]

Този въпрос живо ме интересува и мен. Също така искам да уточня, че никое мое изказване не трябва да се интерпретира като твърдение, че БФПК няма лиценз.
velco

Мнениеот Lubo » Пет Юни 04, 2004 11:40 pm

[quote="M1010X"]

да разбираме ли, че т.нар. ФЕДЕРАЦИЯ няма още лиценз? ако е така, мисля да замълча, за да не обидя някого.

бтв, колкото до безплатния лифт... има 10-15 (не знам колко са) човека с карти за безплатен лифт, останалите да го... хм, поемаме орално. иначе би било готино, но... само би било...
[/quote]

Dori i da ne e bezplatno, a da e s namalenie. Az 6te sum ot prvite, koito 6te stanat 4lenove :D:D
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот M1010X » Съб Юни 05, 2004 11:01 am

не сте ме разбрали. имам предвид безплатен за хората, които плащат членски внос. което автоматично го прави платен, ама с намаление :)
Above and beyond
Аватар
M1010X

Мнениеот didi » Съб Юни 05, 2004 2:37 pm

[quote="dexter"]

Hubavo e 4e q ima a i vijdam nqkakvo razdvijvane, nov sait, novo oburudvane, nova struktora, no ne6to nemi haresvat upravlqvashti te q!:}):
Razdadoha nqkvi kolela na toq i na onia zada otbiqt nomera i sega kakvo? 6te vidim
[/quote]

hubavo e 4e q ima
dano da ima razdvijvane
kojto i da upravlqva ako si varshi rabotata she e dobre
hubavo e che ima kolela deto gi davat - oshte po dobre da gi davat na nekoj deto moje da kara
da napravat malko sastezania v planinata

a ako nekoj ima neshto protif federaciata da si ostavi telefona i nekoj she mu se obadi da go zaplashva 4e she go bie i koli - e tova ne e dobre

a dexter?
didi

Назад към Архив