POWER555 написа:Здравейте,
Мога ли да сложа такива спирачки на моето колело което е със старите спирачки и доста трудно се натискат.Някаква допълни част трябва ли ми или направо да си купя и сложа?
http://www.niko-bikes.com/eshop/product ... cts_id=228
POWER555 написа:ЗЕто такива искам да си взема,но въпроса е дали ще станат на мястото на старите?
copland написа:Апропо смазване на жила и брони - с грес или с масло е по-добре да смаже жилото в бронята?
V8 написа:Аз поне за жилата винаги съм ползвал фино машинно масло, оплаквания нямам. Греста има кофти свойството да се сгъставя от студа, обикновено става и по-лепкава и съответно работата на спирачките и командите мамата си тракала през зимата. Всъщност choke клапата на малкия ми Шевролет първоначално я управлявах с шиманска rapid-fire команда, командата естествено си беше смазана с грес някаква която при отрицателни температури дотолкова се сгъстяваше че палчето на едната тресчотка вътре не щеше да закопчее като свят и командата прескачаше. Сега въпросната команда е заменена с архаично XT thumb-shift лостче (от ония дето може да се превключват между фиксирани позиции и фрикционно действие), веднъж-дваж месечно му капвам малко фино машино масло и то си бачка безпроблемно.
Аа, да, един друг момент - POWER555, в тая извита метална тръбичка на V-brake спирачките трябва да има пластмасово ръкавче през което да минава жилото, преди да монираш спирачките провери дали е на място (понякога изпадат) че иначе жилото ще дере яко и спирачките ще са бавни и тежки.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта