bluskanie написа:Апваме чат пат по некои картофки с по 3-4 чийза... Като цяло са шит, ама като ти се мернат пред очите, а си гладен... няма начин
Brave написа:Ям в МакДоналдс, когато съм във командировка. Може да са ужасно вредни при системно ядене, но поне съм сигурен, че няма да получа хранително отравяне, както в разни noname крайпътни заведения. Освен това са евтини.
HepBeH_XaMcTep написа:
Картофки рулз! ...
halcor написа:Само искам да отбележа следните неща:
- храната влияе върху биохимията на тялото
- биохимията влияе върху здравето и настроението
Може да съберете още информация и да използвате дедуктивните си машини.
Teodor40 написа:Точно затова си мисля, че ако си гладен и не ти се слабее "Стига глупости!!! Няма нездравословна храна!!!" Пък и колкото и да го мисля на центъра добра бърза храна няма.
nikitzo написа:А са ме разпнете
4getcredo написа::crazy:
Явно скоро не си ял истински картофи!! е**ти пластмасата...
Иначе хапвам сладолед отвреме-навреме там!
Delurin_Imytholes написа:ПС:Въпреки това маркирах, че анкетата е баси тъпата.![]()
bikerider написа:Delurin_Imytholes написа:ПС:Въпреки това маркирах, че анкетата е баси тъпата.![]()
Браво, Incontinentia, оправдаваш очакванията:rofl::popcorn:
Да, удобство или по-дълъг живот...И за мен е ясен.halcor написа:@Teodor4o
И аз поддържам тезата, че тялото си знае най-добре кога е гладно, ама като не намериш свястна бърза храна и не си носиш какъв е проблема да си купиш кисело мляко + още нещо от магазин за хранителни стоки? Да, малко по-неудобно е и пак стигаме до въпроса за приоритетите - удобството или по-свястна храна... за мен избора е ясен.
halcor написа:@Teodor4o
И аз поддържам тезата, че тялото си знае най-добре кога е гладно, ама като не намериш свястна бърза храна и не си носиш какъв е проблема да си купиш кисело мляко + още нещо от магазин за хранителни стоки? Да, малко по-неудобно е и пак стигаме до въпроса за приоритетите - удобството или по-свястна храна... за мен избора е ясен.
RAM-FR написа:Вижте ТОВА и после решаваите къде да ядете аз не съм го гледал но до колкото чух единственото нещо в МакДомалдс в което няма ЗАХАР са картофките
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта