Вредно но Вкусно

Makintier написа:Искаш да кажеш че като го ям сандвича след 10 месеца още си седи в корема ми ли какво ?
pe60t0 написа:ако хамбургерите не струваха колкото 2 кила месо 5 хляба и 2 кила домати...щях да живея там
halcor написа:Напълно съм съгласен с г-н Мур. Разликата е, че хората ще са спокойни докато ядат л@йн@, щото така са им казали, а спокойствието има огромно значение за общественото здраве
Teodor40 написа:Ама не кремвиршите и пастета а истинското месо- колбасите, сушениците
Teodor40 написа:Не обиждай националното ястие "баница с боза" -то е най-вкусното
Shady™ написа:Da харесва ми но не ям често щото за едно ядене ми трябват поне 20лв....
Този отговор защо го няма![]()
kagami написа:Дали системното ядене в МкД може се отразява и на общата култура .... http://www.youtube.com/watch?v=pEM0T1Ar5Qo![]()
Не отричам, че може би и в българия биха се появили подобни резултати сред подходяща таргет-група. Но все пак.... Колко страни има триъгълникът? Четири.![]()
Сори за офтопика - темата за американците е заключена
Alien написа:Да не съдим за 300 000 000 души по няколко дебила, ок?
nikitzo написа:
по тази логика всички българи сте чалгаджий
Нима не разбирате, че нищо, което влиза в човека отвън, не може го оскверни?
PtD написа:
По темата:Нима не разбирате, че нищо, което влиза в човека отвън, не може го оскверни?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта