[quote="_5v"]
Аз вчера 05.06. бях на Черни връх.
Тръгнах от София през нощта.
В 1:15 бях при камъка на А.Константинов пред народния театър "Иван Вазов".
По бул."България" до кв.Бояна.Улиците са осветени,валеше дъжд,а към Бояна спря.
По "Панорамен път" до "Златните мостове".Монтирах фара и полека-лека се възкачих на "Златните мостове".Спирах на няколко места да си почивам и да ям.В 5:30 пристигнах.
От "Златните мостове" до х."Кумата" има два варианта за изкачване-единия по шосето,а другия,който и аз предпочетох е по туристическата алея. Тук вече се бута нагоре.На много места по алеята имаше стърчащи камъни. В 7:00 на хижата тъкмо бяха станали.Аз изпих два чая и се изсуших на печката.в 8:00 тръгнах нагоре към "Конярника",а от там към Черни връх.До "Конярника" може да се кара на места,но от там нагоре се бута[:p]до местността Три кладенци.От там нататък почти си е равно.Може да се кара,макар че има камъни на места.Като стигнах Три кладенци обаче,времето стана много лошо.Мъглата се сгъсти до 15м видимост, валеше проливен дъжд и духаше вятър.Както и да е,стигнах до заслона "Самара" и влязох вътре да си почина малко.Чудех се дали няма да го обърне на сняг,тук надморската височина беше към 2100м.Тябваше да се стегна и да го избутам до Черни връх.Тръгнах следвайки пътеката и коловете,чиято номерация постепенно намалява.Тук се бута и има много камъни:xx(:.Като наближите кол №10,който е точно под върха,движете се малко по-вляво,защото точно между коловете 7 и 5 ще берете ядове.
В 12:00 бях на върха.В чайната се подсуших и ядох обилно.Чудех се по кой път да тръгна да се спускам.Първоначалния ми план беше да се спусна към Скопарник,Купена и Ярлово.Заради това бях тръгнал толкова рано.Поради лошото време реших да се спусна към кв.Драгалевци по класическия маршрут.
В 13:30 започнах да се спускам от Черни връх към Драгалевци.

Мислех си че това спускане ще бъде върховно,обаче....От Черни връх до Алеко се спусках по пътя,който е чакълен и заради това карах по-бавно защото ме беше страх да не спукам гума.На някои места надолу имаше сняг та се принудих да ходя.На няколко места спирах, защото ме заболяха ръцете да натискам спирачки.След Драгалевския манастир надолу усетих че и спирачите са се поизхабили, така че вече не бях на 100% сигурен във велосипеда си и се принудих да карам по-бавно.Е, не всеки велосипед може да издържа на такова екстремно спускане.Надявам се че има и други хора,които са се спускали от Черни връх и съм готов да чуя техния опит.
[/quote]
Ти си луд бе човек, да хванеш сам през нощта да се катериш по планината, според мен си трябва доста смелост.