Youngblood написа:Малеее...Пуп, щом ти го описваш по този начин - значи наистина работата е доста сериознa. Честно казано...направо ми изтръпна мозъка, докато четох статията. Имайки представа за какво говориш ми става още по-зле.![]()
Ще е тежко...
crossbiker написа:Аз и MaN1aK-a караме дх с хт ще имаме ли проблеми с трасето заради това?
C_Mo написа:Прясно инфо:
Работата по трасетата продължаваГоре имаше малко сняг, и каменната река е станала на истинска река.
Напомням ви да следите сайта защото ще се обновява все по-често. До седмица ще има повече информация за трасетата и снимки.
По предварителна информация ще има двайсетина състезатели от Гърция и поне един автобус карачи от Русия...
Симо
www.ram-bikes.com
www.onedistribution.com
SPA написа:C_Mo написа:Прясно инфо:
Работата по трасетата продължава :) Горе имаше малко сняг, и каменната река е станала на истинска река.
Напомням ви да следите сайта защото ще се обновява все по-често. До седмица ще има повече информация за трасетата и снимки.
По предварителна информация ще има двайсетина състезатели от Гърция и поне един автобус карачи от Русия...
Симо
www.ram-bikes.com
www.onedistribution.com
Да не стане като на шамбала... дето всичкото инфо беше в мъгла...
Хайде успех с подготовката :)
axelmax написа:трасето не съм го виждал ,не съм го карал,но по описанието ми прилича на спънато и дълго
разбирам ,че това е състезание ,но неможе едно трасе до сега да не е описано като приятно за каране
няма ли най накрая да се направи трасе с повече скорост да ти е кеф да го караш,скокчета,по малко дропове и приятна дължина?
thefatcat написа:axelmax написа:трасето не съм го виждал ,не съм го карал,но по описанието ми прилича на спънато и дълго
разбирам ,че това е състезание ,но неможе едно трасе до сега да не е описано като приятно за каране
няма ли най накрая да се направи трасе с повече скорост да ти е кеф да го караш,скокчета,по малко дропове и приятна дължина?
Може и да ти го хасФалтират, ако искаш!
Иначе трасето е доста приатно и игриво, има доста виражи и мисля че повечето ще се справят без проблем с него.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта