Shady™ написа:Утре ми пристига Karpiel-a 2007 custom made and painted, Josh Bender LTD Edition . С push tuning DHX 5.0 2007...
SpoileR написа:Shady™ написа:Утре ми пристига Karpiel-a 2007 custom made and painted, Josh Bender LTD Edition . С push tuning DHX 5.0 2007...
Мене утре ми пристига Super Monster-а с NICOLAI Nucleon ST
gada написа:чаите чаите утре цедриг грация иде и ми подарява оринджа си поне до преди малко така ми говореше по скаип![]()
да го е*а само да не ме е излагал![]()
![]()
Димитър Вергиев написа:gada написа:чаите чаите утре цедриг грация иде и ми подарява оринджа си поне до преди малко така ми говореше по скаип![]()
да го е*а само да не ме е излагал![]()
![]()
Абе ей на кой свят живееш Грасия кара за Канъндейл!
п.п.Чупих си Субурбанчето през челото
klmn написа:ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА! на всички именяци (и аз).![]()
Shady™ написа:Ей мама му деба казах им на тея от Karpiel да ми го боядисат черен металик а те ми го донесаха гейско лилалво мама им деба е сега им го пращам обратно и на пук на тях няма да го карам !
Methers написа:Shady™ написа:Ей мама му деба казах им на тея от Karpiel да ми го боядисат черен металик а те ми го донесаха гейско лилалво мама им деба е сега им го пращам обратно и на пук на тях няма да го карам !
Браво,точно така и аз ще направя така Стивито нещо се ебава каза до 4 часа а пък още не е във мен ще му свия сърмите!Но пък поне ще се веселим днес аре момчета честито да е на именниците и на мен аре лек днес аз паля джапанките,
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта