от IDIOT » Пет Авг 08, 2003 1:34 pm
sorry 4e se namesvam, vapreki 4e skokovete ne sa mi po specialnostta (namiram spuskaneto za dosta po-qk na4in da si s4upi6 glavata:-), no mi se struva, 4e gledate tvarde naivno na nestata.
1. znam ot li4en opita, 4e v momenta v koito zabram4i reza4kata ste se poqvqt iznevidelica pone dvama veseli gorski, na koito ste trqbva da obqsnqvate, 4e kolkoto i izgnilo da e darvoto, koeto rejete, ne ste go otsekli predi 5 min i te pak nqma da vi povqrvat
2. napalno spodelq mnenietp na KapitanPlaneta, samo 4e smqtam, 4e na "ispanskite" ni bratq ste im trqbva po malko ot mesec za da go nadu6at, a kolkoto do pironite - ste namajat hem darvo, hem pironi. pak i dori da ne gepqt pironite, hi4 nqma da mi e priqtno da spukam guma, stoto po patekata se vargalqt zahvarelni pironi
3. osven tova namiram ideqta za sponsorite za ne do tam losha i ne tolkova nvazmojna
4. s razre6ebnieto ste e po trudna rabotata - no qko se nameri nqkoe priqtel4e v nujnata instanciq i tova moje da se uredi
ina4e sam napalno saglasna, 4e takiva nesta trqbva da ima.
i ako se stigne do stroej, imam dosta spisaniq ot koito mogat da se "kradnat" idei za takiva saorajeniq. na men lichno nai-mi haresva "koleloto za hamsteri":}):
Second is the first loser!
Second is the first loser!