Delurin_Imytholes написа:Alien написа:
Честитка. Да ги почват по-скоро.
Нещо против ли имаш?
Delurin_Imytholes написа:Alien написа:
Да.Що, ти нямаш ли?bikerider написа:Delurin_Imytholes написа:Alien написа:
Нещо против ли имаш?
Против избиването на невинни хора.Без значение кой кого напада, войната си взема своето.За това се учудвам на Елиън.bikerider написа:Питам теб - какво против имаш?
bikerider написа:Малеи, засмърдя на абстрактен хуманизъм
Delurin_Imytholes написа:Против избиването на невинни хора.Без значение кой кого напада, войната си взема своето.За това се учудвам на Елиън.
did написа:http://www.grani.ru/opinion/piontkovsky/p.102195.html
bluskanie написа:http://focus-news.net/?id=n681244
Дали им дреме от ООН, ЕС и там останалите смешници?
squat написа:Абе, някой от вас страх ли го е, че Иран ще ни нападне?![]()
Мислите ли, че Иран, ако има ядрено оръжие, ще нападне САЩ или Европа?![]()
И по каква причина ще го прави? За да накара някоя международна коалиция да го смачка? Или защото са откачени мюсюлмани?:dunno:
Съществува ли дори и най-малка възможност ядрената програма на Иран да е наистина мирна?![]()
Кои държави са използвали ядрено оръжие в бойна обстановка?
Alien написа:
Никой не го е страх, че ще нападнат нас.
Не, не мислим, че ще нападнат когото и да е било.Да, съществува такава минимална ветроятност. Но аз поне не искам да рискувам.
Alien написа:Никоя.
squat написа:Alien написа:
Никой не го е страх, че ще нападнат нас.
Не, не мислим, че ще нападнат когото и да е било.Да, съществува такава минимална ветроятност. Но аз поне не искам да рискувам.
Да рискуваш какво?
squat написа:Alien написа:Никоя.
Я помисли пак.
Не знам защо не ме е страх в момента, но има такава вероятност при евентуален конфликт след време, тъй-като сме подлоги на САЩ да очакваме все по някое време и на нас да ни се случи.Още повече когато базите им тук бъдат готови и влязат в употреба-каквато и да е тя.Но факта си е факт, щом сме взели страна в конфликта САЩ-ислямски свят /незнайно защо/, ще си сърбаме попарата все някой ден.Абе, някой от вас страх ли го е, че Иран ще ни нападне?
Delurin_Imytholes написа:Не знам защо не ме е страх в момента, но има такава вероятност при евентуален конфликт след време
Delurin_Imytholes написа:тъй-като сме подлоги на САЩ
Delurin_Imytholes написа:Но факта си е факт, щом сме взели страна в конфликта САЩ-ислямски свят /незнайно защо/, ще си сърбаме попарата все някой ден.
Alien написа:Да рискувам да използват ВЪПРЕКИ моето мнение, че няма.
Alien написа:Мисля, мисля, и все не виждам коя държава е използвала ЯДРЕНО оръжие в бойна обстановка. Ако говориш за атмоното през Втората Световна Война - това е друго и не виждам какво общо има със сегашната ситуация.
squat написа:Alien написа:Да рискувам да използват ВЪПРЕКИ моето мнение, че няма.
Ами на този принцип САЩ да вземат да бомбардират Русия, Китай, Франция, Великобритания, Израел, Пакистан, Индия и КНДР. Що да рискуват.
squat написа:Alien написа:Мисля, мисля, и все не виждам коя държава е използвала ЯДРЕНО оръжие в бойна обстановка. Ако говориш за атмоното през Втората Световна Война - това е друго и не виждам какво общо има със сегашната ситуация.
Вярно е друго. Да използваш атомно оръжие срещу вече победена държава, за да изпиташ въздействието му върху градовете и населението, и евентуално да уплашиш съперниците си - това си е друго. Толкова друго, че вече няма нищо общо с човешките ценности.
Alien написа:Има разлика между Франция и КНДР, ако не си я забелязал (говоря само за външната политика на двете държави, вътрешната дори няма да я коментирам, мисля, че е ясно, че няма изобщо място за сравнение). Затова и не пледирам против едната, а само против другата.
Alien написа:Япония е била ДАЛЕЧ от победена, американците са давали твърде много жертви при превземането на всеки мизерен остров. Вместо да дадат още половин милион, за да завладеят държавата по "обикновения" конвенционален път, те са решили да тестват нещо ново.
Alien написа:@PtD - има тънка разлика между това да те бутна от байка и да те претрепя и това, че Иранци могат да използват ядрено оръжие по предназначение.
Има разлика между Франция и КНДР, ако не си я забелязал
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта