did написа:Всъщност... доколкото мога да чета мисли от такова голямо разстояние, и Admin смята, че тая е по-добра, ама заради отрязаната глава не я е сложил.
did чете мисли много точно, вервайте му!
Работата е следната - в неделя се прибрах след 24:00ч. В понеделник сутринта трябваше да избирам снимка. Нямах никаква възможност за половин-един час да прегледам всички снимки. От първия ден снимане тази, за която вие говорите (на Росен, в галерията) ми грабна веднага окото, дори я бях подготвил вече за публикуване, но знаейки, че му е отрязана леко главата, реших да я оставя за галерията, защото според нечии други критерии пък (не моите) това би било неуспешен кадър
Истината обаче е, че за мен е абсолютно безразлично коя точно ще е Снимка на седмицата между 7 и 13 май, при положение че вече има публикувани немалко снимки от същото мероприятие, които не са по-лоши, даже са доста по-добри. И се очаква да се появят още!
Така че, дали ще е в Снимка на седмицата или в галерията... какво значение има всъщност? Понякога май придавате твърде голяма важност на тази рубрика. Все едно трябва там непременно всяка следваща снимка да е по-добра от всички предишни. Това е невъзможно. Освен това рубриката понякога изпълнява и функцията "актуалност", т.е. допълнително да наблегне/онагледи някое събитие, каране или нещо подобно.
Пък дали една снимка е по-хубава от друга... много хора, много вкусове