bluskanie написа:Би могъл да се появи "проблем" при изкачването, тъй като рамката действително е малко по-къса и нанагоре предницата олеква доста, дори се отлепя от земята.
did написа:bluskanie написа:Би могъл да се появи "проблем" при изкачването, тъй като рамката действително е малко по-къса и нанагоре предницата олеква доста, дори се отлепя от земята.
Добре ще е да уточниш, че това са твои наблюдения, а ти не си 174 см
RedHawk написа: Значи 17" е моят размер при всички положения(това са 42-43см нали).
StreetLord написа:може ли да постнете снимки на сглобени ХТ2 (19" по възможност)
RedHawk написа: Значи 17" е моят размер при всички положения(това са 42-43см нали).
може ли да постнете снимки на сглобени ХТ2 (19" по възможност)
RedHawk написа:Нали двете ВВ5 са сравнително прилични спирачки или пак това е
само мое мнение. Имам в предвид, че и комбинацията от спирачките
на ZX5 BR-M495 и v-brake tektro ме устройваше, а тази е малко по-добра или пак се заблуждавам?
FireFoXa написа:С какви главини идва стандарната хт2-ка, защото "FCM - Cartridge Bearings" ми говори само "капсуловани лагери"... Какъв е конкретния модел на главините и орентировъчната им цена?
FireFoXa написа:С какви главини идва стандарната хт2-ка, защото "FCM - Cartridge Bearings" ми говори само "капсуловани лагери"... Какъв е конкретния модел на главините и орентировъчната им цена?
Krismars написа:FireFoXa написа:С какви главини идва стандарната хт2-ка, защото "FCM - Cartridge Bearings" ми говори само "капсуловани лагери"... Какъв е конкретния модел на главините и орентировъчната им цена?
Сашо, обясни за коя разновидност на ХТ2 става въпрос, щото тя не е само 1 за 2007
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта