did написа:HepBeH_XaMcTep написа:mmm
вчера беше готин ден, но за каръщини - повече ми се случват на събота, 14-ти
Сигурно хамстерския календар е с 1 ден назад от Грегорианския.

did написа:HepBeH_XaMcTep написа:mmm
вчера беше готин ден, но за каръщини - повече ми се случват на събота, 14-ти
Сигурно хамстерския календар е с 1 ден назад от Грегорианския.
boi4ka написа::beer:Супер ден за каране:banana:
Пълниш раницата с чесън, слагаш каската, хвърляш сол през рамо и марш в гората:D:lol::lol::lol:
Makintier написа:Ебахти якия ден в петък
Понеже само аз бях изпитан по английски ,гледах съучениците ми как се пържат/изпитват на бавен огън и получават 2ки![]()
Аз естествено имам 6
i love bikes написа:Еми жена с БМВ (да отбележа) си кара назад без да гледа ,пред един блок ,а пред него имаше много спрени коли и аз си карам и понеже не я виждам и ми изскача.АЗ натискам спирачки ама за 2м нещо не успях да спра.Завлича ми предната гума със задницата на колата,кормилото се завърта аз удрям задното странично стъкло с лакът,кормилото задната врата(от което ми се изкривиха лапата и кормилото спрямо предната гума) впоследствие на което имаше вдлъбнатина на вратата.Ама иначе съм добре, за щастие!"Малко" ми трепереше ръката......
![]()
i love bikes написа:Makintier написа:Ебахти якия ден в петък
Понеже само аз бях изпитан по английски ,гледах съучениците ми как се пържат/изпитват на бавен огън и получават 2ки![]()
Аз естествено имам 6
ами испанският?
с една колежка и тя ме помоли да и купя закуски.
Отивам на спирката и гледам, че двете кокошки ('щото имаше още една колежка) ги няма.
В крайна сметка се оказа, че колежките ги е взел шефа с неговата кола, а аз съм гонел неправилния
(дай боже, и най- вече шефа
sharky написа:Спуках гума (на колелото , спко, не е чак толко лошо)
Днеска старото колело има денден! 2 годинки
THEZOGGO написа:...финансии... а именно че съм взел един изпит с 3 - ка разбира се
EmZo написа:THEZOGGO написа:...финансии... а именно че съм взел един изпит с 3 - ка разбира се
Учудвам се, че са ти го дали.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта