Тва хубаво, ама на теб ясно ли ти е за какво става въпрос в тази тема? Щото на мен не ми е. И преди да пльосна мнение бих искал да чуя и двете страни. А че Admin e толерантен е вярно, но толерантността има своите предпоставки. Едно е да си един от най-знаещите, друго е да не можеш да създадеш завършена мисъл. Нормално е към един да има повече толерантност, а към друг по-малко.Teodor40 написа:Не е само мое мнение това, че твойто поведение е далече от перфектното. По твойте критерии и ти трябва да си бамнат отдавана и голяма част от твоите постове да ги няма. Админ е перфектен пример за подражание във форума и едно от качествата му се нарича толерантност(ако ми разбираш намека).
TOYAGA написа: Заедно с "голяма част" от постовете, които трябва "да ги няма", ще я отняма и голяма част от информацията,
NovemberCharlie написа: Едно е да си един от най-знаещите, друго е да не можеш да създадеш завършена мисъл. Нормално е към един да има повече толерантност, а към друг по-малко.
bluskanie написа: Това, че някой има някакви знания и е дал някаква информация някъде, някога, в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не му дава право, да се държи подчертано АРОГАНТНО към останалите ползватели на този форум (били те грамотни или не).
TOYAGA написа:@ Теодор40
Да те баМнат в Анадола (ако ми разбираш намека).
И да добавя - Admin е един почти перфектен либерален лигльо, който е необосновано толерантен просто защото не може, не му изнася и не му стиска да бъде обосновано нетолерантен
bikerider написа:bluskanie написа: Това, че някой има някакви знания и е дал някаква информация някъде, някога, в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не му дава право, да се държи подчертано АРОГАНТНО към останалите ползватели на този форум (били те грамотни или не).
Извинявай много, има си правила на форума. В техните рамки всеки е свободен да се държи както желае. Твоите квалификации са си твои квалификации и дотам. Не ги пробутвай за общовалидни.
bikerider написа:Ти ли беше дето си беше сложил едни неща в подписа за гледането отгоре? Да не си си сменил мнението?
NovemberCharlie написа:Очевидно темата засяга само Миро, Любо и Юли и за това предлагам да ги оставим те да изяснят нещата по между си.
bluskanie написа:Правилата в този форум очевидно не важат за всеки еднакво. Това е очевидно и за това говоря...
bikerider написа:...Извинявай много, има си правила на форума. В техните рамки всеки е свободен да се държи както желае...
"1.Във форумите не се допуска използването на обиди, псувни и нагрубяващи изрази по адрес на останалите членове/посетители...
...Презрението и неуважението към останалите членове/посетители няма да бъдат толерирани, дори да са прикрити зад думи, които да не могат да бъдат характеризирани като пряка обида...."
BikeArea написа:Ако отношението му не може дабъде наречено грубиянско или презрително то е поне много неприятно за този към, когото е насочено.
BikeArea написа:Не му прави чест, че се държи така!
bikerider написа:Посредствеността много обича жертвените козли, та ако толкова държиш да покажеш, че не обичаш TOYAGA ...
Всъщност това повдига въпроса : "За какво всъщност НИ пука?". На мен, на теб, на bikerider, на did, на Admin, на Harka....bluskanie написа:Пука ми за тояга, въпроса е принципен, ясно е за всеки.
bikerider написа:не ти пука пък взимаш отношение...
bikerider написа:@bluskanie: я ми отговори на един единствен въпрос - карал ли си автомобил употребил алкохол над нормата? Да или не? Моля, с лафовете за принципност дотук. Намерил се кой точно да говори за принципи...
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта