Formula 8QR

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Formula 8QR

Мнениеот NoNe » Пет Юни 11, 2004 8:51 am

http://e-shop.screambikes.tobulgaria.info/product_info.php?cPath=56&products_id=502

Това става ли за умерено XC или трябва още да отпусна кесийката? ;)

а и какво значи за обикновена ос?
NoNe

Рейтинг: 1700

Мнениеот Windstream » Пет Юни 11, 2004 8:58 am

Ма т'ва са за шосейки бе ;) Май като си избирал не си гледал [url=http://www.mtb-bg.com/reklama/velomania_newproducts.htm]тук[/url] :sleeping:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот NoNe » Пет Юни 11, 2004 9:16 am

БА! Смешка! :( Нещо тесничка ми се стори...
Ми аз гледах FM32-8QR преди това ама е за 32...
Нема оправия... не ми се дават 40 кинта, а и не ми трябва за диск... пак поради финасови съображения...

Абе не мога да се въздържа... как във веломания това е 10лв., а в e-shopa е 19лв. ???
NoNe

Мнениеот screamBoy » Пет Юни 11, 2004 9:06 pm

хмм кое колко било струвало ...

RB32-8QR
Задна главина за шосейни велосипеди
36 отвора за спици
Предназначена за касети с 8/9 венеца
392 грама
Цена: 10лв.

RB32-7QR
Задна главина за шосейни велосипеди
36 отвора за спици
Предназначена за касети със 7 венеца
392 грама
Цена: 17.50лв.

това е инфото на Любо, а другото инфо си го видял сам :)
и за разлика от магазините емагазина използва поне някаква опаковка ...
дали е за шосейни велосипеди не можах да разбера нито от някой магазин нито от сайта на Formula, така че - това е братя :))) Някой ако знае нещо повече - ще му запаля свещичка за здраве ако го сподели с мен или с Ясен.
Друго - преди Веломания в БАС имаше Formula, има и сега !
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bio » Съб Юни 12, 2004 5:52 pm

Значи взех си точно такава главина от е-шопа. Всичко по нея си е наред, беше единствено малко по-натегната, но иначе грес това онова .. има супер уплътнения. За парите си струва. Това, че е шосейна .. не знам как се обяснява .. но ако се загледаш тама в спецификацията на главината на сайта на Formula ще забележиш, че главината е с дължина 130 mm говорим разстояние между контрагайките. Ако имаш шублер премери си това разстояние на самата рамка ... но едва ли ще е толкова .. по вероятно да е 135 mm. Просто не си заслужава да правиш промени в самата рамка ... заради една главина .. ако пък рамката ти е качествена и скъпа .. просто забрави .. купи си хубава главинка за да ти мирна другата главинка.
И пак да ти кажа тази главина си заслужава парите просто прекалено скоро я взех, за да напиша ревю в е-шопа за нея.
За разликата в цените между Веломания и Сриймбайкс ... най-веоятно е станало объркване.
Успех в избора !!!
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Мнениеот Windstream » Съб Юни 12, 2004 8:38 pm

[quote="bio"]

Това, че е шосейна .. не знам как се обяснява .. но ако се загледаш тама в спецификацията на главината на сайта на Formula ще забележиш, че главината е с дължина 130 mm говорим разстояние между контрагайките. Ако имаш шублер премери си това разстояние на самата рамка ... но едва ли ще е толкова .. по вероятно да е 135 mm.[/quote]

Ми май наистина точно по това се познава ;)
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Назад към Архив