Има. Включена е във втората опция.bluskanie написа:Защо няма опция "сиво" ?
Правилно виждаш. Черното поглъща всичко. Особено сивото.bluskanie написа:Ааа неАз виждам само черно и бяло...
NovemberCharlie написа:Правилно виждаш. Черното поглъща всичко. Особено сивото.bluskanie написа:Ааа неАз виждам само черно и бяло...
Придържай се към бялото и няма да сбъркаш.bluskanie написа:NovemberCharlie написа:Правилно виждаш. Черното поглъща всичко. Особено сивото.bluskanie написа:Ааа неАз виждам само черно и бяло...
Това се опитвам да избегна аз!
Тогава - feel the dark side of the Forcebluskanie написа:Няма да е правилно...
Harka написа:Само да добавя, че "анкетата" е И за Бла Бла
Защо?Ще бъде интересно да разбера.(да не кажа за триене).
Admin написа:Да се чуди човек дали авторът на тази анкета беше сред хората, които критикуваха навремето root и разни други потребители за техните зле оформени и неизчерпателни въпроси или не беше?
Admin, по-горе ясно съм казал, че приемам съществуването на сивото. То просто не се вижда, защото е в чернотоNovemberCharlie, не се заяждам, обаче е факт, че анкета САМО с такива отговори е далеч от нормалното. Аз поне така смятам. Но теб явно в случая те интересуват само черното и бялото, ок
И все пак, имай предвид, че нещата насила не могат да станат черно-бели, при положение че не са наистина такива
Хмм...bikerider написа:Всъщност черното и бялото са вид сиво, така че цялата анкета е сива
NovemberCharlie написа:Хмм...bikerider написа:Всъщност черното и бялото са вид сиво, така че цялата анкета е сива
Може пък и да си прав.bikerider написа:NovemberCharlie написа:Хмм...bikerider написа:Всъщност черното и бялото са вид сиво, така че цялата анкета е сива
"Some things change.... and some things never do".
Плямпам си
По темата - преди ме дразнеше, вече ми е все тая. Да пишат както си щат и да си носят последствията... а модераторите бдят
NovemberCharlie написа:Може пък и да си прав.bikerider написа:NovemberCharlie написа:Хмм...bikerider написа:Всъщност черното и бялото са вид сиво, така че цялата анкета е сива
Плямпам си
По темата - преди ме дразнеше, вече ми е все тая. Да пишат както си щат и да си носят последствията... а модераторите бдят
NovemberCharlie написа:Може пък и да си прав.bikerider написа:NovemberCharlie написа:Хмм...bikerider написа:Всъщност черното и бялото са вид сиво, така че цялата анкета е сива
Плямпам си
ОК, големия.b1k3r4o написа:мн са ми смешни некви такива дребоси
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта