Bobi написа:А ето и един![]()
С шосеен велосипед за ден и половина(на вторият ден до обяд)от София до Бургаз.През които првият ден-9 часа каране с 4 часа почивка-285км(от София до малко след Н.Загора),а вторият ден-6 часа каране без почивка(не броим спирания за около 5мин.)до Бургаз незнам точно колко км бяха.След това един час почивка и след още три часа и малко бях вече в курорт Лозенец.
Grash написа:Bobi написа:А ето и един![]()
С шосеен велосипед за ден и половина(на вторият ден до обяд)от София до Бургаз.През които првият ден-9 часа каране с 4 часа почивка-285км(от София до малко след Н.Загора),а вторият ден-6 часа каране без почивка(не броим спирания за около 5мин.)до Бургаз незнам точно колко км бяха.След това един час почивка и след още три часа и малко бях вече в курорт Лозенец.
А би ли пояснил по кой път си минал и какви трудности срещна по пътя, че и аз имам намерение тази година да правя същото
HepBeH_XaMcTep написа:Ако изключим разходка София - Пловдив по асвалт...
~110 км("100 км обиколка на Витоша" + от нас до старта и обратно)
nikitzo написа:HepBeH_XaMcTep написа:Ако изключим разходка София - Пловдив по асвалт...
E по кай път мина?
Editor написа:мамка им ! и мен са ме спирали на магистралата обаче не ме пуснаха
HepBeH_XaMcTep написа:nikitzo написа:HepBeH_XaMcTep написа:Ако изключим разходка София - Пловдив по асвалт...
E по кай път мина?
От нас до старта, трасето + търсене на ОМВ с водоструйка
EmZo написа: Темата, важи само за приключения с планински велосипед, шосейките са си отделно.
spirit написа:От Disorder 1 до Disorder 7т.е. 4GB
.
SStoeV написа:Преди 2 седмици за един ден 103км.От х.Партизанска песен към с.Ясеново качихме се до Кадемлийското пръскало и после обратно.. Малко е рано за такова каране,но времето беше хубаво и тръгнахме
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта