Препоръчайте автосервиз за електрическата уредба!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Препоръчайте автосервиз за електрическата уредба!

Мнениеот Admin » Пон Апр 23, 2007 8:32 pm

Здравейте, имам някои неща за оправяне по колата (Форд Ескорт), за които имам доста основания да смятам, че са проблеми с "токовете", т.е. трябват ми добри "жичкаджии" за целта.
Ако някой може да препоръча такъв сервиз в София, ще съм му благодарен. Казвали са ми за един сервиз в Обеля, ама не му знаеха точните координати, а на мен ми е нужен проверен сервиз, не искам неприятни изненади, тъй като самите проблеми май дойдоха точно заради "майсторска" немарливост :bawling:
Благодаря предварително!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот MAN6 » Пон Апр 23, 2007 9:44 pm

срещу магазина на иван има едни пи4ове :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Brave » Пон Апр 23, 2007 11:01 pm

Потвърждавам - тези срещу Каймата винаги са се справяли бързо и чисто с проблемите по електриката на колите ми.
Brave

Мнениеот bluskanie » Вто Апр 24, 2007 8:32 am

Също в Заимовата градинка, зад дипломатическите блокове има едни богове на жиците (ама не са метъли :))
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Назад към Други