университет Любен Каравелов+ Овча купел

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

университет Любен Каравелов+ Овча купел

Мнениеот Stafref » Пон Апр 23, 2007 10:05 pm

Така...Тъпичка тема,обаче реших да потърся помощ в един от най-редовно посещаваните от мен сайтове.
Значи в събота имам изпит във Висше строително училище Любен Каравелов и понеже съм от "провинцията" не съм много наясно как да стигна до Овча Купел и респективно до Любен.Как най-бързо и лесно да стигна до там примерно от няколко изходни позиций:
1.от спирка до софийския(или х-л "Плиска")
2.от НДК
3.От попа примерно
Може и няква карта нещо да споделите.Аз от петък ще съм в София и понеже събота в 8 ми почва изпита ме притеснява как да стигна навреме,щото знам къде е Овча купел и кво става с градския транспорт понякога...Такси горе/долу колко ще ми излезе? Всяко инфо е добре дошло.

Мерси на занимавалите се :agree:
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Мнениеот Teodor40 » Пон Апр 23, 2007 11:01 pm

Нали ми писа по скайп. Обяснявах ти не знам колко време и ти пуснах линкове от bgmaps.com. Ако не си сигурен, че ще се оправиш спести 5 кинта за такси и да ти е мирно на главата. Писах ти превозни средства(автобуси, маршрутки). Как искаш да ти се обясни по-точно?
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот Teodor40 » Пон Апр 23, 2007 11:06 pm

Автобус 102 се хваща от хотел Хемус обаче спирката до Сити центъра което е близо до НДК. Слизаш на ул. Монтевидео-всички я знаят!
Ако си на централна гара спирката на автобус 60 е една и с питане ще те опътят. Слизаш пак на Монтевидео.
Ако си на Попа 27,29 маршрутки и 19 май минаваше от там. Слизаш на Монтевидео!
После питаш и имаш 3-4мин пеша. Ако и това не ти помогне просто не знам. Картите си ги виж в хисторито на Скайпа!
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот Stafref » Вто Апр 24, 2007 9:52 am

Teodor4O,не се нервирай,знам че ми писа в скайп,за което ти благодаря! Просто исках да чуя има ли други варианти от други хора,не е толкова страшно,не съм и толкова тъп :^: .Иначе ако таксито наистина ми излиза не повече от 5/6/7лв. със сигурност ще хвана...просто като ходих преди време ми се стори,че е адски далече :dunno:
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Назад към Други