FireFoXa написа:П.П.4 Момичетата се впечатляват и от умения
Аnonymоus написа:здравеите !!!!1
аз сам нов в планиснкото колоездене и искам да питам по опитните кои е най якия баик за сваляне на мацки ???!?! един френд ми препора4а драг да бомж вие сагласни ли сте ?
аз сам нов в планиснкото колоездене и искам да питам по опитните кои е най якия баик за сваляне на мацки ???!?! един френд ми препора4а драг да бомж вие сагласни ли сте ?
squat написа:6е ти ре6им проблема пи4
познажам един дето продажа най маня6киа газарски баик с амортесиори на жилките и 4етери фара има и радьоце на курмилото
с тоа баик си4ки мацки 6е са твои пи4
z1gZag написа:По неграмотно не можа ли да му го напишеш ? *абе кви сте такива индивиди .
Аnonymоus написа:PtD написа:z1gZag написа:По неграмотно не можа ли да му го напишеш ? *абе кви сте такива индивиди .
тoi се , е, погрijiл да го нваправи четлiво ,за автоRъ ,на темbтb
ко разбираш ти от планинско колиездене и мацки ве??!?!? кешперчета ако ми додете в благоев ще видите
Аnonymоus написа:ко разбираш ти от планинско колиездене и мацки ве??!?!? кешперчета ако ми додете в благоев ще видите
Аnonymоus написа:gladstone написа:Абе просто някой има повече свободно време и това е някаква шега нали?
така е копеле, двайсе поста и само 1-2 оп темата а другото са само базици изаяжданиязарад такива хора даржавата ние на това дереже
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта