трансродопи 2

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

трансродопи 2

Мнениеот little spiro » Пет Апр 20, 2007 3:51 am

йо, дюудс!
не живея в бг, но въпреки това парите ми се виждат множко. предпочитам да ги вложа в палатка, навигация за gsm-a, масе и луканка вместо в безплатна почивка за някой, дето маркира...организаторите, нищо лично! зарадвах се невероятно, че някой в бг се е хванал да направи подобно нещо. браво!
пребирам се началото на август до средата на септември. ще минавам по същия маршрут. въпреки това също не съм във възторг от идеята да се движа с мощен конвой, било и от свои(не си падам по обществени мероприятия). ако някой е надъхан за втори тур с по-различни правила, а именно - хардкор приключение без особен план за действие, да се обади. всеки си плаща хляб, покрив и път, т.е. не си търся спонсори за трипа. волна птичка съм, така че може да мръднем още някъде или да прекараме ден в риболов или хек (или ксилоципин евентуалноbigeyes_125.gif ) може да отседнем и в някоя хижа, но смятам да се придържам основно към палатковата система. карам байк с лек преден амортисьор(сори, ако бъркам бг терминологията)
http://picasaweb.google.com/little.spir ... perbowTeam[url] , така че съм пас за брутал даунхил пътеки, но пътя за коли по който ще се движи хайката няма да ме затрудни по никакъв начин. няма да плача за мама, ако се изгубя... търся си група до 3 човека за компания, въпреки, че ще пътувам и без такава, ако се наложи.
с уа!
виктор
Аватар
little spiro

Рейтинг: 1200

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Апр 20, 2007 8:42 am

Father forgive him. His does not know what he is doing.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Re: трансродопи 2

Мнениеот MOD » Пет Апр 20, 2007 9:20 am

little spiro написа:йо, дюудс!
не живея в бг, но въпреки това парите ми се виждат множко. предпочитам да ги вложа в палатка, навигация за gsm-a, масе и луканка вместо в безплатна почивка за някой, дето маркира...организаторите, нищо лично! зарадвах се невероятно, че някой в бг се е хванал да направи подобно нещо. браво!
пребирам се началото на август до средата на септември. ще минавам по същия маршрут. въпреки това също не съм във възторг от идеята да се движа с мощен конвой, било и от свои(не си падам по обществени мероприятия). ако някой е надъхан за втори тур с по-различни правила, а именно - хардкор приключение без особен план за действие, да се обади. всеки си плаща хляб, покрив и път, т.е. не си търся спонсори за трипа. волна птичка съм, така че може да мръднем още някъде или да прекараме ден в риболов или хек (или ксилоципин евентуалноbigeyes_125.gif ) може да отседнем и в някоя хижа, но смятам да се придържам основно към палатковата система. карам байк с лек преден амортисьор(сори, ако бъркам бг терминологията)
http://picasaweb.google.com/little.spir ... perbowTeam[url] , така че съм пас за брутал даунхил пътеки, но пътя за коли по който ще се движи хайката няма да ме затрудни по никакъв начин. няма да плача за мама, ако се изгубя... търся си група до 3 човека за компания, въпреки, че ще пътувам и без такава, ако се наложи.
с уа!
виктор

хахахаха
По-добре остани където си в момента .. съвет :agree:
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот little spiro » Пет Апр 20, 2007 3:56 pm

ok
Аватар
little spiro

Мнениеот Alpina » Пет Апр 20, 2007 6:24 pm

:bigeyes: :crazy:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот little spiro » Съб Апр 21, 2007 2:09 pm

и сам война е войн ;) noobs :offtopic:
Аватар
little spiro

Re: трансродопи 2

Мнениеот MOD » Съб Апр 21, 2007 2:32 pm

little spiro написа:йо, дюудс!
с уа!
виктор

Писнало ми е от дребнави хора със селски манталитет ( нищо лично ) ... Зарадва се "невероятно", ама ако може всичко да го получиш наготово и веднага е най-добре, нали ? Повръща ми се от такива хора като теб :nono: :nono: :nono:
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Harka » Съб Апр 21, 2007 2:47 pm

@MOD: :agree:
Аватар
Harka

Мнениеот little spiro » Съб Апр 21, 2007 3:20 pm

първо, съжалявам, ако съм накърнил достойнството на някой. не се регистрирах, за да се заяждам, а за да намеря съмишленици. не бях първия, който започна със селския маниер. "безплатна почивка" беше грубо и преувеличено, ок, признавам. връщам си думите назад и съжалявам. не разбрах само кой чака на готово? ако мислите, че маркировките на хората от байкария са жизнено важни за оцеляването ми - грешите. минавал съм по тея пътища (пеша) и маркировки не са ми нужни. справял съм се с карта и компас, въпреки че мисля за ъпгрейд навигация. както вече споменах със или без група ще мина по маршрута и не защото съм крадец на идеи или саботьор, а защото обичам маунтинбайк спорта. първия ми топик бе посрещнат с невероятно озлобление, което някак не се връзва много с "ПРАВИЛА ЗА ОБЩУВАНЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ НА МТБ-БГ". моля, тези на които им се псува и подиграва да намерят почва другъде. ако все пак някой реши, че в периода 1ви август - 5ти септември му се кара из родопите да пише, а на който му се повръща - да повръща. и на мен взе да ми писва
Аватар
little spiro

Мнениеот abs » Съб Апр 21, 2007 7:34 pm

Леле че злоба се изля... Както писах в първия пост по темата аз съм мераклия за неорганизирано изгубване (не е задълвително по същия маршрут) из Родопите. Само не съм сигурен дали ще мога да отделя толкова дни за почивка.. но ще видим... до Август има време.
Аватар
abs

Рейтинг: 1840

Мнениеот Я.М.К.С.С. » Пон Апр 23, 2007 10:40 am

Браво Спиро, точно така...! С тебе съм мой човек...! Само моля те нека да качим Чиляка... то гледам сега, тея от бай Кария сменили маршрута... е*ти... аз тъкмо се наточих ама на... Абсолютен комерс!

Не ни трябва ни маркировка ни пътека,
че прегазим всека планина със коратека!

и

ЯМКСС!
Слънце грее, дъжд вали...
Аватар
Я.М.К.С.С.

Мнениеот little spiro » Пон Апр 23, 2007 6:54 pm

Хтра, Я.М.К.С.С.! в крюто си!! :D
айде само да забравим за другите топици, че много се чумерят тук...
нямам точна дата, нито точен маршрут, така че съм навит и за Чиляка. въпреки това, август е толкова далече, че това ще се уговаря по-късно. важно е да се намерим 3-4 човека - навитаци и да останем сериозни, докато стане време. прати мейл.
с уа!
Аватар
little spiro

Мнениеот nicky bike » Пон Апр 23, 2007 10:48 pm

Темата ми хареса, обаче Родопите са ми малко далеч, пък и толкова време... :nono:
Ако отделиш някой друг ден за централна Стара планина имаш посрещане и организация от мен. :beer: :agree:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот EmZo » Вто Апр 24, 2007 12:08 am

nicky bike написа: Ако отделиш някой друг ден за централна Стара планина имаш посрещане и организация от мен. :beer: :agree:

Там сме, там сме! :) :D ;)
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот little spiro » Вто Апр 24, 2007 5:03 pm

nicky bike, ние сме съседи(от казанлък съм), така че може лесно да се уреди нещо. по начало и аз си мислех за стара планина, но там като че ли е по- като за походи... къде може да джъткаме там? аз не съм супер екстремен тип, а и байка ми не е пригоден за подобни пътеки...все пак имам месец и половина, така че е много възможно да направим нещо. пиши мейл с възможни трасета. къде и какво караш ти?
Аватар
little spiro

Мнениеот radku » Вто Май 08, 2007 5:22 pm

Всеки има право на собствено мнение и няма нужда от обиди.

Маршрута на Трансродопи е доста интересен, една част от него сам го минавал с bike, друга пеша. Но и на мен ми се струват доста висока цената и затова с приятели ще си направим една импровизация из Родопите има още много други интересни места който може да се посетят и съчетано с приятна компания мисля че ще е по - интересно.

P.S. по същото време е и това мероприятие на по-ниска цена.

Аз бих се включил там. Струва ми се, че ще е по-голяма тръпката.
radku

И аз се стягам за Родопите ...

Мнениеот sotk » Сря Май 09, 2007 11:01 am

Здравейте, и на мен много ми се кара по Родопите. Имам двуместна палатка и свободно време. http://picasaweb.google.com/sotksotk/92007
Аватар
sotk

Рейтинг: 1190

Назад към Мероприятия - архив