bluskanie написа:Уважение към Слави имам, защото е буден, определено не е глупав и е успял.
Е това е вече позиция

bluskanie написа:Същоо така пее по начин, който може да ме "пипне" ако ме разбираш...
Което далеч не е функция на гласа му, но това е мое мнение.
bluskanie написа:Що пак трябва да кажем бяло или черно или нищо?
Не, никой не казва такова нещо, всеки си харесва квото му харесва. Казвам, че това, че те кефи Слави далеч не го прави истински певец. Лично мнение.
bluskanie написа:Просто уважавам човека и това е...
Както вече казах, това е разумна позиция

По-горе беше оставил (поне у мен) впечатление, че е малко алах-алах положението, но явно съм сгрешил

bluskanie написа:Иначе ако говорим за Те, Д2 и всички говна, дето са се навъдили... просто сравнение няма.
Абе тука е момента да си говорим за продуценти, бюджети, техническо изпълнение и прочие, ама ептен ще омацаме имиджа на "истинския" певец. В днешно време и най-тъпата крава да вземеш (справка например Лоло Ферари) и ще я направиш звезда за два месеца. Пари при пари отиват, но таланта си е талант. Искам да видя Слави да пее нещо ново за него без техника, на живо и без плейбек. Който иска да ме убеди, че Слави Longbottom Трифонов има певчески талант, може да пие едно студено за мое здраве