аз си слушам (не само чалга) ама яко се кефа и по чалготеки ходя!
Teodor40 написа:аз си слушам (не само чалга) ама яко се кефа и по чалготеки ходя!
Teodor40 написа:М/у другото на живо изпълнителките са супер готини
Nightbringer написа: и по едно време без никакъв спомен как и кога съм се озовал на това място, се поосвестявам в 33
JoK3rA написа:Чалгата не се слуша , а се гледа (с изключение на Азис и там другите мъже) аз си слушам Rap ....![]()
Krismars написа:JoK3rA написа:Чалгата не се слуша , а се гледа (с изключение на Азис и там другите мъже) аз си слушам Rap ....![]()
Косьо не лъжи. Признай си че си хаден чалгар. Колкото до мене аз мразя чалгата
ПП 666 ПОСТА![]()
.Crimson написа:Teodor40 мразя чалгата и жените, които се кефят на нея. А ако ти си ми съсед и надуваш чалга така ще те скъсъм от е.... на чалга, че никога повече няма да искаш да я слушаш.
Crimson написа:Teodor40 мразя чалгата и жените, които се кефят на нея. А ако ти си ми съсед и надуваш чалга така ще те скъсъм от е.... на чалга, че никога повече няма да искаш да я слушаш.
Crimson написа:Teodor40 мразя чалгата и жените, които се кефят на нея. А ако ти си ми съсед и надуваш чалга така ще те скъсъм от е.... на чалга, че никога повече няма да искаш да я слушаш.
did написа:Crimson написа:Teodor40 мразя чалгата и жените, които се кефят на нея. А ако ти си ми съсед и надуваш чалга така ще те скъсъм от е.... на чалга, че никога повече няма да искаш да я слушаш.
не е ли по-правилно да се каже "съседка"?
Нищо, просто ми писна от теми - "Харесвате ли чалга?". Особенно от Тедито. Не стига, че съм заобиколен от нея навсякъде, та и във форума трабва да ми я насаждат! Ай сиктер!Alien написа:@Crimson - к'во ти стана, бе?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта