Никъде не съм казал, че Слави е велик и точка. Естествено, че има черти, които не одобрявам, но тук аз лично коментирам това, което ми допада... йе?
Ае достатъчно, свободни сте

bluskanie написа:Къде е хумора? Нарича се обективност или поне опит за такава...
Никъде не см казал, че Слави е велик и точка. естествено, че има черти, които не одобрявам, но тук аз лично коментирам това, което ми допада... йе?
MOD написа:bluskanie написа:Къде е хумора? Нарича се обективност или поне опит за такава...
Никъде не см казал, че Слави е велик и точка. естествено, че има черти, които не одобрявам, но тук аз лично коментирам това, което ми допада... йе?
![]()
![]()
bluskanie написа:MOD написа:bluskanie написа:Къде е хумора? Нарича се обективност или поне опит за такава...
![]()
![]()
MOD написа:bluskanie написа:MOD написа:bluskanie написа:Къде е хумора? Нарича се обективност или поне опит за такава...
![]()
![]()
що за обективност е да коментираш тази част, която ти допада ?
bluskanie написа:MOD написа:bluskanie написа:MOD написа:bluskanie написа:Къде е хумора? Нарича се обективност или поне опит за такава...
![]()
![]()
Защото разговора имаше идеята да се развива в посоката, в която аз искам. не случайно аз съм авторът
Няма значение... всеки има право на мнение, но няма право да отрича чуждото. Не и тук.
MOD написа:bluskanie написа:MOD написа:bluskanie написа:MOD написа:bluskanie написа:Къде е хумора? Нарича се обективност или поне опит за такава...
![]()
![]()
Защото разговора имаше идеята да се развива в посоката, в която аз искам. не случайно аз съм авторът
Няма значение... всеки има право на мнение, но няма право да отрича чуждото. Не и тук.
значи не е бил обективен![]()
![]()
![]()
Наздраве !
bluskanie написа:kotka12, Слави ако не беше такъв, нямаше да чуеш за Росен Петров и евгени Димитров...
MOD написа:3. Умее да разказва стари вицове страхотно![]()
kotka12 написа:MOD написа:3. Умее да разказва стари вицове страхотно![]()
наричаш "страхотно разказване" четенето на autocue със запъване, бъркане на думи и пълна липса на артистичност???
kotka12 написа:MOD написа:3. Умее да разказва стари вицове страхотно![]()
наричаш "страхотно разказване" четенето на autocue със запъване, бъркане на думи и пълна липса на артистичност???
JoK3rA написа:Според мен Слави води шоуто много добре и за това говори и рейтингът му.
did написа:JoK3rA написа:Според мен Слави води шоуто много добре и за това говори и рейтингът му.
Значи рейтингът е критерий дали нещо е добро?
По същата логика най-хубавите колела в България са CROSS.
Рейтингът говори само за нивото на аудиторията, както продажбите на CROSS говорят за велосипедната култура на средния купувач в Метро.
Мъро написа:Слави (като под "Слави" не се разбира г-н Трифонов, а цялата тайфа около него, вкл. и той) не са маловажни в съвременната ни история. В смисъла на това, че определено правят впечатление. Повечето (надявам се, поне) сте по-големи от мен и помните много добре. Бягането по дупките, бръсненето на глави, цензурата...
Е, да - беше отдавна, а пък вие сигурно го смятате и за инсценировка, но аз пък помня. Помня как съм седял в неделя и до последно не съм знаел ще мога ли да гледам Хъшове, няма ли да мога. Гледах и прощалния концерт на Каналето, "Хъшове на прощаване"... точно в онзи момент свърши ерата на Каналето и борбения дух. От там нататък започна бизнеса и плодородието беше силно ограничено.
На мен обаче не ми пука. Защото аз помня.
Мъро написа:П.П. Най-много мразя да споря и да се аргументирам във форум...
Не знаеш колко си прав.За съжаление.bluskanie написа:Нещата отпреди 15 години са се променили страшно много и в момента предаване като тогавашното Куку няма да изтрае и 5 дни в национален ефир. Ценностите са променени, мисленето за политика не е същото, младите хора по-малко се интересуват от плитика и по-малко гледат телевиция. Свобода наистина има, поне физическа... Не може да се сравняват предаванията сега и преди.
Alien написа:did написа:JoK3rA написа:Според мен Слави води шоуто много добре и за това говори и рейтингът му.
Значи рейтингът е критерий дали нещо е добро?
По същата логика най-хубавите колела в България са CROSS.
Рейтингът говори само за нивото на аудиторията, както продажбите на CROSS говорят за велосипедната култура на средния купувач в Метро.
Чакай, чакай, защо сравняваш двете неща? Че какво им е на колелата Крос? Евтини, подвижни. Хората това искат. Те не искат колела за спускане за по 5 хиляди лева. Така че "нивото на аудиторията" си е достатъчно "високо" и си е точно такова, каквото трябва. Защо го казваш с такава насмешка?
Мъро написа:Основния ви проблем е, че гледате първо да плюете и чак след това (евентуално, ако не сте си повярвали прекалено много) да потърсите нещо положително от ситуацията/личността.
Още по-голямия ти проблем е, че явно искаш всички да са добри, да се изказват ласкаво, да харесват всичко което им се дава наготово и прочие. Проблема ти е, че когато чуеш отрицателно мнение директно търсиш причината в носителя му, тоест че плюем без да мислим. А може би плюем точно щото за разлика от теб можем да мислим, да анализираме, да наблюдаваме и да си даваме равносметка за тенденциите и приноса на ефирните величия към тенденциите?
Edit: да не говорим за гражданска позиция, за политическа позиция, за демокрация, за гражданско общество. Не виждаш връзката, нали?
Няма и да я видиш, само ще мрънкаш срещу "маскарите" и ще си останеш мозъчно-безсилен гласоподавател, който гласува за този, когото го кефи най-много в момента. Ще си останеш овца, която не може и пет минути да мисли в перспектива.
Мъро написа:Да, аз също меко казано не се кефя на поп-културата...
Мъро написа:Но не чак толкова натрапчиво и жалко... да, само като "жалко" бих определил поведението ти в тази тема и агресивните ти реакции по въпроса със Слави.
Edit: да не говорим за гражданска позиция, за политическа позиция, за демокрация, за гражданско общество. Не виждаш връзката, нали?
Няма и да я видиш, само ще мрънкаш срещу "маскарите" и ще си останеш мозъчно-безсилен гласоподавател, който гласува за този, когото го кефи най-много в момента. Ще си останеш овца, която не може и пет минути да мисли в перспектива.
Излагаш се.
bluskanie написа:Омаскаряването на политиците от страна на Слави няма лошо. Говори само истини, макар и известни всекиму. Това няма значение, българинът няма памет. Способен е да се остави в ръцете на тези, които само преди няколко години са го оставили гладен и бос... затова трябва да има хора, които да напомнят за случилото се в България в последните 20 госини, хората забравят основни неща...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта