did написа:хайде някой, регистриран в pinkbike да спомене, че тази снимка е снимка на седмицата в mtb-bg.com и да пусне линкче.
нека хората видят, че в България няма само една снимка
HepBeH_XaMcTep написа:FireFoXa написа:Nice![]()
П.П. С какво колело е "Алиен"?
меко
HepBeH_XaMcTep написа:888 написа:@HepBeH_XaMcTep
A това на върха,отляво на дървото,не е ли някакво скокче?
не
Alien написа:...Хората там такова нещо не са виждали, явно?
Alien написа:Ми снимката не е кой знае какво, затова.
Alien написа:А защо в Пинкбайк вече има сигурно над 100 коментара не ми е ясно...
Хората там такова нещо не са виждали, явно?
nice picture, and I'll grant him that he doesn't seem to be riding a big dually, skillful, clean, all in all a good day of fun, and props to the camera man, lighting is good, centering also, and I also like the fact that it isn't zoomed in.
that is a friggen crazy sick dope nutter sweet pic, that has got the be THE BEST pic on pinkbike, not only te best pic but the best! pod! damn thats so cool1
Holy sweet man thats deff epic deff the one of the best pod ive seen on here
HOLY SHIT HES FLYING!!!!!! thats awsome great pic!!!!!=) keep it up!!!!!
Admin написа:Единствено се изненадвам от това, че всички тези коментари идват едва след избирането й за Снимка на деня в чужд сайт, при положение че същата фотография стоя в четири различни размера 7 дни като Снимка на седмицата в МТБ-БГ. Та ми е чудно трябваше ли задължително да я оценят в чужбина, за да се разпишете така активно, пък тук цяла седмица да си траете?
HepBeH_XaMcTep написа:Alien написа:Ми снимката не е кой знае какво, затова.
ма си скромен.......
Velio написа:Обаче ме кефят коментарите на поляците:
"O KURWA"
Alien написа:Вижте днешната ПОД. Вижте албума на тоя пич. Къде сме тръгнали да се бутаме в 'А' група?
HepBeH_XaMcTep написа:мммм
аз не виждам НИЩО интересно/уникално в тези снимки...
качеството е чук; снимките са изродия, но такива с лопата да ги ринеш в пинкбайк!
от 2 години и полвина следя този сайт и досега подобна снимка не бях виждал
Admin написа:
Снимката наистина си има свое излъчване - заради мястото, заради това, че отразява нещо, което до момента, струва ми се, не сме виждали в България.
HepBeH_XaMcTep написа:Admin написа:
Снимката наистина си има свое излъчване - заради мястото, заради това, че отразява нещо, което до момента, струва ми се, не сме виждали в България.
Не само в България...
до сега "подобен кадър" съм виждал единствено в Дизордър 3
did написа:HepBeH_XaMcTep написа:Admin написа:
Не само в България...
до сега "подобен кадър" съм виждал единствено в Дизордър 3
пък и скромен...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта