did написа:4getcredo написа:Моля, напишете с няколко думи според вас как би реагирал Слави и екипа (сценаристите) му... ?
След малко сам ще видиш, ама ще води Росен Петров.
Стана ли нещо? Не съм гледал?

did написа:4getcredo написа:Моля, напишете с няколко думи според вас как би реагирал Слави и екипа (сценаристите) му... ?
bluskanie написа:Имаш проблем!
bikerider написа:bluskanie написа:Имаш проблем!
Не само аз, всички мислещи хора имаме проблем, защото масата гласоподаватели мислят като теб. Ако не мислеха като теб, нямаше да има червени и жълти чутури на власт.
Не храня излюзии, че ще ме разбереш, просто явно не си стигнал дотам. Няма и да стигнеш, ако държиш само на удоволствията. Твоя си работа.
sss написа:Не виждам алтернатива на цветната дъга
bikerider написа:bluskanie написа:Имаш проблем!
Не само аз, всички мислещи хора имаме проблем, защото масата гласоподаватели мислят като теб. Ако не мислеха като теб, нямаше да има червени и жълти чутури на власт.
Не храня излюзии, че ще ме разбереш, просто явно не си стигнал дотам. Няма и да стигнеш, ако държиш само на удоволствията. Твоя си работа.
bluskanie написа:Твоя работа, само не ми казвай за кой съм гласувал и как мисля, щот и бегла представа нямаш...
bikerider написа:bluskanie написа:Твоя работа, само не ми казвай за кой съм гласувал и как мисля, щот и бегла представа нямаш...
Не ме и интересува. Интересува ме общия план. А общия план няма да се промени скоро, поне не и докато възхваляваме шоумени и "звезди", и ги превъзнасяме до истински певци и артисти.
Твоя си воля, смятай ме за какъвто си мислиш. Самия факт, че отричаш така яростно ми говори предостатъчно.
Edit: Казваш ми, че нямам и бегла представа от теб, какъв си и за кого гласуваш. Интересно ми е друго - а ти каква представа имаш от Слави Трифонов? Кафето ли си пиеш с него, че чак и го уважаваш в личен план?
Кво ли си губя времето...
chill написа:Може би аз съм вече твърде дрът и дебелоглав ...
888 написа:Ае тая историйка със Слави е много лоша,надявам се отново да се върне в шоуто
4getcredo написа:did написа:4getcredo написа:Моля, напишете с няколко думи според вас как би реагирал Слави и екипа (сценаристите) му... ?
Стана ли нещо? Не съм гледал?
klmn написа:Изключете телевизорите!Бълват Чалга.
Има природа,колела,книги,Жени,и куп по-дори неща..
chill написа:Абе аз нещо не схванах как е вреден Слави. С месеци не се случва да го гледам (че и телевизия въобще), a когато се случи, не забелязвам да ми променя по никакъв начин мирогледа. Може би аз съм вече твърде дрът и дебелоглав ...
ПП. ... и некултурен.
А кви да има?Сини, нали?bikerider написа:Ако не мислеха като теб, нямаше да има червени и жълти чутури на власт.
halcor написа:Ми не. По-скоро такива, които разчитат на акъл, а не на цвят за да впечатлят аудиторията...
halcor написа:Сигурно просто не се е появило търсене?
bikerider написа:
Такаа, сега чакаме някой да се опита да пробута лафа "всички са маскари" като пример за търсене....
Желаещи? Delurin, bluskanie?
dani32 написа:Какво стана със Слави нещо няма вести от него някой да знае дали е по добре
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта