S.T.A.L.K.E.R. батка

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот chill » Пет Апр 27, 2007 10:22 am

Crimson написа:Защото идея си нямаш за какво иде реч. Защото ти казах, че да сравняваш ММО и СП е безмислено ама ти реши, че трябва да се правиш на капацитет по въпроса.

Аре сега първо не се пали толкова. Защото точно то изглеждаш като този, който се прави на капацитет и всички останали трябвва да спрат да говорят, защото капацитета се изказал, че е безсмилено.

След това, можеш ли да се аргументираш защо е безсмислено да се сравнява ММО със СП? Според мен има достатъчно прилики И разлики, за да направят сравнението смислено.

ММО и СП е като да сравняваш книга игра и нормална книга. Разбираш ли? :beer:

Не. Обясни. Единствената аналогия между СП и книга, която виждам е в това, че всичко е предварително известно, развива се по предефиниран сценарий, от който няма мърдане [1]. Не виждам нищо общо между ММО и книга.

[1] не броя за "мърдане" встрани от сценария два-три различни, но все пак предварително дефинирани начина да напреднеш в историята.
Последна промяна chill на Пет Апр 27, 2007 10:49 am, променена общо 1 път
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот chill » Пет Апр 27, 2007 10:44 am

Metal_Psycho написа:@Чил,незнам кво толкова те дразни наличието на ботове?

Не ме дразни. Просто отбелязвам, че ценя, когато имаш насреща си истински хора, защото представлява безкраен източник на уникални взаимодействия. Нещо абсолютно не по силите на който и да е скриптнат бот. Можеш ли за излъжеш бот, че си приятелски настроен и след това да го опуцаш? Можеш ли да блъфираш срещу бот? Можеш ли да се сприятелиш с бот и след това да си помагате взаимно (и може би пак да го опуцаш накрая :evil: Или той тебе.
Аватар
chill

Мнениеот chill » Пет Апр 27, 2007 10:53 am

Metal_Psycho написа:Ся,разбрахме колко е ВЕЛИКА ЕВЕ и тн,но малко след прочитането на твоя пост,реших все пак да се запозная със заглавието.Безрой прозорчета с некви инфота,политики,бизнес,търговия,окомплектовки на кораби,тва онова.
Тва просто си е некво хибридче между Homeworld,Freespace...и там едно спейс рпг( :rofl: ) с елементи точно на търговия политически и тн отношения,но СП.

Повярвай ми, за няколко часа (?) не можеш да добиеш представа за EVE. Нищо в EVE не е просто.

ПП. Така де, и аз приключвам с писането. Нещо хората взеха да се палят и да се обиждат и да възприемат всичко като атака срещу любимата им игра ... :dunno:
Аватар
chill

Мнениеот Crimson » Пет Апр 27, 2007 10:40 pm

Това, което се опитваш да ни кажеш поне на мен ми е ясно. Как не ви писна да си насаждате мнението по всички въпроси. Не си човека, който ще ми отваря очите какво да играя!!! Сешшш ли се? Както казах аз и другите и в двете си има чар и усещането е много различно. Отвори си тема за ММО и си пиши там каквото искаш, а не да ми се намесваш и да казваш какво трябва кое си заслужава кое не. И ако си мислиш, че тука нямаме идея що е то ММО просто много сериозно си се объркал!!!

ПП. Не се паля за игрите а защото ми писна от някви капацитети дет се чувстват длъжни да ни отварят очите. И съвсем сериозно не съм убеден, че на тема игри може да ми стъпиш на малкия пръст!!!
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Рейтинг: 2000

Мнениеот Harka » Пет Апр 27, 2007 11:45 pm

:crazy:
Аватар
Harka

Мнениеот marshall__ » Съб Апр 28, 2007 10:57 am

:)
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот chill » Съб Апр 28, 2007 1:11 pm

:dunno: К'во да си хАбя приказките, то някой като иска кавга, ще си намери повод и причина винаги ...
Аватар
chill

Мнениеот Crimson » Съб Апр 28, 2007 7:04 pm

:agree: Ок, съгласих се няма смисъл :beer: :)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Alien » Вто Май 08, 2007 7:58 pm

Изиграх и F.E.A.R.: Extraction Point. Не искам да ви описвам каква скука е. Това СТОЛКЪР вдигна летвата дотолкова, че вече почти никоя игра няма да ми хареса. :( Е, все пак тя Е най-великата игра. Евър. Баси. Скоро ще се слага пак. Дееебиш и играта.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот moshmelloz » Вто Май 08, 2007 9:37 pm

Мдаа аз само заради нея си имам 1 HDD с Windows и тя качена
Защото с линукса не ми се занимава с програми да я пускам :)
moshmelloz

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към Други