WrathChild написа: А как не сте направили паметник на чалгата все още !?
WrathChild написа:Планета клуб не е нищо ! Като се прецени влиянието и значението на чалгата за българите , паметника в нейна чест трябва да по голям от Бузлуджа !!!
WrathChild написа:Не съдя никой!!! Просто не разбирам тази култура.
Teodor40 написа:Аз харесвам АС/ДС. Въпросът е в това, че ти нямаш никакво право да налагаш собственият си вкус и разбирания на другите хора, камоли да ги обвиняваш в нещо, когато не са съгластн с теб. Следиш ли ми мисълта?
Както не всички песни на легендарните групи са хубави, така и не всички чалги са смислени. Да отричаш музиката на цял полуостров извинявай ама е смешно.
klmn написа:Чалгаджиите оказват съществен отпор..![]()
Май не ме разбраха некои хора,че чалгата освен стил "музика",според мен е неприятен начин на мислене..
WrathChild написа:Планета клуб не е нищо ! Като се прецени влиянието и значението на чалгата за българите , паметника в нейна чест трябва да по голям от Бузлуджа !!!
Harka написа:@Crimson:
Квито ги ръсиш напоследък само една последна изповед и един колан с експлозиви ти трябват.
V8 написа:Harka написа:@Crimson:
Квито ги ръсиш напоследък само една последна изповед и един колан с експлозиви ти трябват.
А, мен ако питаш само една високоскоростна шепа дребни съчми у задника му требват, кат за бесно псе ма малко по-хуманно
Баце,я чуй това-Май ти не разбра, че някои просто не обичат "дрането" на АС/ДС...
kapitango написа:Чалга ли?Ако имах власт, щях да я забраня със закон.
Crimson написа:Той ми е идол за чалга, той е идеята ми за чалга. Трябва му само качествен зоб, 500 кинта за дрешки, лещи, косица и вярвай ще бъде готов за по-хуманна манипулация. Та викам да не се дърпаме с теб, не за друго но смятам той да си остане единствен в този форум.![]()
888 написа:@kapitango ПРЕЗИДЕНТ![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта