RAM-FR написа:Аз имам 1 въпрос към теб. ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ?
V8 написа:RAM-FR написа:Аз имам 1 въпрос към теб. ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ?
Що бе, въпроса си е напълно основателен, макар и не в смисъла за който ти вероятно си мислиш.
Teodor40 написа:Явно не си ходил да видиш трасетоИма хора, които не са още ПРО-та
RAM-FR написа:не мисля че е много на място и много правилно зададен.
Този който видях мисля че не беше от СофияTeodor40 написа:Има няколко места, които са потенсялни за брутално смазване а този с онтариото, ако си мисля за същия, е доспа по-зле отколкото говори и лично съм го виждал да слиза на гадни участъци с колело в ръка на Витоша.
Защо няма да караш бре ?Teodor40 написа:Трасето и на мен ми харесва, яд ме е че намам възможност да участвам на състезанието обаче това не го прави по-безопасно.
RAM-FR написа:Този който видях мисля че не беше от СофияTeodor40 написа:Има няколко места, които са потенсялни за брутално смазване а този с онтариото, ако си мисля за същия, е доспа по-зле отколкото говори и лично съм го виждал да слиза на гадни участъци с колело в ръка на Витоша.
Защо няма да караш бре ?Teodor40 написа:Трасето и на мен ми харесва, яд ме е че намам възможност да участвам на състезанието обаче това не го прави по-безопасно.
RAM-FR написа:Този който видях мисля че не беше от СофияTeodor40 написа:Има няколко места, които са потенсялни за брутално смазване а този с онтариото, ако си мисля за същия, е доспа по-зле отколкото говори и лично съм го виждал да слиза на гадни участъци с колело в ръка на Витоша.
Harka написа:За да няма недоразумения - 888 е баннат.
Teodor40 написа:Скоро чух, че ще се дават когато в графата не е изрично отбелязано "НЕ". Струва ми се разумно. Толкова хора умират всеки ден, а органи вървят само по черните пазари.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта