JoK3rA написа:1 Относно запотяването на маската ... има такива , които не се потят. icon_rofl.gif icon_rofl.gif (аз карам със Scott)
Harka написа:2-ро: Хубавите очила се изпотяват много по-малко от маските с единична плака и се подсушават в пъти по-лесно от същите. Сам се досещаш, че при ХС маската ще се пОти яко.
Аз пък не съм те виждал с маската да караш, ще те видя някой ден 
FireFoXa написа:трябва да има разлика в външната и вътрешната температура. Според мене ще се поизпоти маската ти ако пускаш през зимата на +4,5 градуса. (Лично Мнение).
pe60t0 написа:карам с фулфейс защото челадинката за мен не е каска...пази само малка част от главата...и просто не искам да рискувам ..и пак казвам ,че когато въртя на горе каската стои на раницата , слагам я когато се спускам , а и мойто ХС не е точно ХС тъй че нямам проблеми
а по темата за очилата , май периферното зрение и запотяването са достатъчни факти за да се избегне маската и да се насочи човек към очила
pe60t0 написа:Harka ..не съм го игнорирал , просто не го споменах
jivkonik ...аз като въртя на стръмен наклон рядко развивам скорост над 10км/ч и някакси ако не невъзможно , то поне почти би било падане от такова състояние ,а пък за контузии и повреди не ми се говори..ама незнам всичко се случвакогато самия наклон не е от най-стръмните се внимава повече .Аз лично не съм виждал някой да пада докато върти нагоре
ПП Harka според теб какви стъкла са по-добри за общо практикуване - тъмни или по светли ?
pe60t0 написа:не карам с автомати![]()
а то аз и в другата тема писах ама и тук да питам пакв диапазона 30+-лв могат ли да се намерят такива очила с сменяеми плаки и къде ? иии няма ли в някой магазин останали едни сигма случайно
pe60t0 написа:а сега нещо да препоръчаш
pe60t0 написа:на 2 места видях едни полароид които бяха за ~25лв и ми казаха ,че били правени по тяхен лиценз и затова били толкова по евтини и доста добре изглеждаха , предполагам че не са фалшиви ...и най-вероятно ако не намеря нещо друго това ще да е , а ти можеш ли да ме насочиш конкретно към някой магазин/модел ?
ПП видях в оптиките едни очила с марка OZZIE изглеждаха доооста прилично и бяха по 35лв ..някакви впечатления ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта