Мда!

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Мнениеот Alien » Чет Апр 19, 2007 10:23 am

NovemberCharlie написа:
Alien написа:
NovemberCharlie написа:
Alien написа:Едит:
@NovemberCharlie - мдам, понеже той напоследък изключително много показва(ше) колко много знае, нали?
А защо да го прави?

Това какво общо има? Ако има какво да пише, смислено, ок, да пише, нямам против, напротив. Но като няма защо да го прави - ми тогава да си :popcorn: . Защо пък да "ТРЯБВА" да пише?
za6toto ot postove napisani po toia na4in ni6to niama da nauchish. Не само ти. И аз. И други. Не съм съгласен да се обиждат членове на форума, но пък понякога това е единственият начин да прекратиш безумието.

А от постове тип: "Прекаляваш... тъпако" научаваш нещо? И с цялото ми уважение, но това са 96,78% от неговите в последните месеци.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Чет Апр 19, 2007 10:29 am

@NC: абе бате, кво учене те гони.. ние днешните пичове не учим, ние караме... не сме дървени философи, ние сме КАРАЧИ... за чий ни е да учим за колелетата - има магазини, има сервизи... ние дропим и чупим алуминия като кашкавал и се кефиме на макс... пък и да требе да питаме нещо нали има балъци като вас дето за без пари отговаряте и помагате.

само дето има един от тия балъци нещо се зъби малко повече, ама ще му видиме сметката. Я гледай оня bikerider как се смота като му скръцнахме със зъби :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Апр 19, 2007 10:38 am

Alien написа:
NovemberCharlie написа:
Alien написа:
NovemberCharlie написа:
Alien написа:Едит:
@NovemberCharlie - мдам, понеже той напоследък изключително много показва(ше) колко много знае, нали?
А защо да го прави?

Това какво общо има? Ако има какво да пише, смислено, ок, да пише, нямам против, напротив. Но като няма защо да го прави - ми тогава да си :popcorn: . Защо пък да "ТРЯБВА" да пише?
za6toto ot postove napisani po toia na4in ni6to niama da nauchish. Не само ти. И аз. И други. Не съм съгласен да се обиждат членове на форума, но пък понякога това е единственият начин да прекратиш безумието.

А от постове тип: "Прекаляваш... тъпако" научаваш нещо? И с цялото ми уважение, но това са 96,78% от неговите в последните месеци.
Боре, според теб защо са му такива постовете? ;) :beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Апр 19, 2007 10:39 am

bikerider написа:@NC: абе бате, кво учене те гони.. ние днешните пичове не учим, ние караме... не сме дървени философи, ние сме КАРАЧИ... за чий ни е да учим за колелетата - има магазини, има сервизи... ние дропим и чупим алуминия като кашкавал и се кефиме на макс... пък и да требе да питаме нещо нали има балъци като вас дето за без пари отговаряте и помагате.

само дето има един от тия балъци нещо се зъби малко повече, ама ще му видиме сметката. Я гледай оня bikerider как се смота като му скръцнахме със зъби :rofl:
:D
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Чет Апр 19, 2007 10:40 am

@Alien: А ти откъде знаеш дали е научил нещо или не? Откъде си толкова сигурен? Критикуваш непрекъснато, а някакво градивно предложение да дадеш?

Предполагам, че на теб просто не ти пука за простотията, но има хора, на които им пука. Защо им отричаш правата?

После, дори да не разбираш метода "тояга", той наистина дава резултати, щото има екземпляри, които ни от морковче, разбират, ни от маруля, от нищо не разбират.
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Чет Апр 19, 2007 10:56 am

bikerider написа:@Alien: А ти откъде знаеш дали е научил нещо или не? Откъде си толкова сигурен? Критикуваш непрекъснато, а някакво градивно предложение да дадеш?

Предполагам, че на теб просто не ти пука за простотията, но има хора, на които им пука. Защо им отричаш правата?

После, дори да не разбираш метода "тояга", той наистина дава резултати, щото има екземпляри, които ни от морковче, разбират, ни от маруля, от нищо не разбират.

Чакай, бе, чий права отричам? А простаците нямат ли "ПРАВО" да са прости? За к'ви права говорим изобщо? Има си ПРАВИЛА в този форум, след което има и ПРАВА. ТОЯГА нарушава ПРАВИЛАТА, тоест не е в ПРАВАТА си. Оттам нататък не ме интересува.

Колкото до първото - откъде съм сигурен, че никой не научава нищо от плюенето на ТОЯГА? Предполагам го. Градивно предположение? За мен спасение няма. На мен затова и не ми пука. Положението не само, че няма да се оправи, ами експоненциално ще става по-зле. Ако още не сте го разбрали това...

Методът ТОЯГА може и даде резултат... за един-двама. На тяхно място ще дойдат 10 000. Защо си губим времето с тези разправии, вместо да си пишем ние по хубавите теми и да оставим простаците да си пишат в техните?
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот PtD » Чет Апр 19, 2007 11:11 am

I az niamam nikakav problem ako informaciata, koiato mi triabva, e napisana taka. Neither do I have a problem, when the information is given like this. Щом има нещо полезно за мен, аз ще съумея да си го отделя от плявата, както ще може и всеки, който има ненулева доза интелект. В края на краищата грамотността улеснява, но тук не е Литературен Форум!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bluskanie » Чет Апр 19, 2007 11:17 am

PtD написа:I az niamam nikakav problem ako informaciata, koiato mi triabva, e napisana taka. Neither do I have a problem, when the information is given like this. Щом има нещо полезно за мен, аз ще съумея да си го отделя от плявата, както ще може и всеки, който има ненулева доза интелект. В края на краищата грамотността улеснява, но тук не е Литературен Форум!

Е то не става дума за писането на маймуница, а хората ги боли, че някой, който тепърва се захваща с колоезденето се осмелява да коментира колелета!?!? :confused: Що за безумие...?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот MOD » Чет Апр 19, 2007 11:23 am

bluskanie написа:
PtD написа:I az niamam nikakav problem ako informaciata, koiato mi triabva, e napisana taka. Neither do I have a problem, when the information is given like this. Щом има нещо полезно за мен, аз ще съумея да си го отделя от плявата, както ще може и всеки, който има ненулева доза интелект. В края на краищата грамотността улеснява, но тук не е Литературен Форум!

Е то не става дума за писането на маймуница, а хората ги боли, че някой, който тепърва се захваща с колоезденето се осмелява да коментира колелета!?!? :confused: Що за безумие...?

90% от въпросите, които новите членове на форума задават имат вече отговор ... ама е много по-лесно да зададеш въпрос отколкото да потърсиш отговора му сам на страниците на форума ...

П.С. А това понякога дразни
Последна промяна MOD на Чет Апр 19, 2007 11:24 am, променена общо 1 път
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Апр 19, 2007 11:23 am

PtD написа:I az niamam nikakav problem ako informaciata, koiato mi triabva, e napisana taka.

Аз имам. Защото има КИРИЛИЦА и тя е официалната азбука в България.
Neither do I have a problem, when the information is given like this.

За тази и аз нямам. Защото е написана на ЛАТИНИЦА, която официално се ползва в английския език.
Щом има нещо полезно за мен, аз ще съумея да си го отделя от плявата, както ще може и всеки, който има ненулева доза интелект.

Емпирично е доказано, че лицата, пишещи на ШЛЬОКОВИЦА, не дават съществена информация.
В края на краищата грамотността улеснява, но тук не е Литературен Форум!

Липсата на граматика в изреченията променя смисъла им. До колкото въобще има такъв в подобни неразбираеми комбинации от цифри и букви. :beer:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bluskanie » Чет Апр 19, 2007 11:26 am

MOD написа:
bluskanie написа:

90% от въпросите, които новите членове на форума задават имат вече отговор ... ама е много по-лесно да зададеш въпрос отколкото да потърсиш отговора му сам на страниците на форума ...

Ти нали си наясно, че ако се придържахме стриктно към препоръките (да туюърсим сами отговорите в ЧЗВ) нямаше да има за какво да се говори...? Освен това, съвсеееем различно е да бъде обърнато внимание лично на конкретния ти въпрос.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Admin » Чет Апр 19, 2007 11:34 am

MOD написа:90% от въпросите, които новите членове на форума задават имат вече отговор ... ама е много по-лесно да зададеш въпрос отколкото да потърсиш отговора му сам на страниците на форума ...

Факт! По-лесно е. Поради това винаги ще има и такива въпроси. Поради това и най-грубите административни мерки не могат да спрат подобни въпроси, просто защото на хората така им е по-удобно. Ако искаме да няма такива въпроси, просто не трябва да го има и форума, иначе са неизбежни.
Освен това да не забравяме, че в някои случаи информацията в ЧЗВ може да не е напълно актуална.
Не, че подкрепям подхода "първо питай, после чети", но е факт, че много хора го предпочитат и за мен това съвсем не е сред основните проблеми на форума, още повече, че цял куп теми биват заключвани заради това, че вече са били обсъждани в ЧЗВ или поради наличието на Важни теми.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот agem » Чет Апр 19, 2007 3:16 pm

TOYAGA , bikerider :agree:
agem

Рейтинг: 1200

Мнениеот MAN6 » Чет Апр 19, 2007 8:45 pm

:agree:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот hlebarka » Чет Апр 19, 2007 9:02 pm

Admin написа:
MOD написа:90% от въпросите, които новите членове на форума задават имат вече отговор ... ама е много по-лесно да зададеш въпрос отколкото да потърсиш отговора му сам на страниците на форума ...

Факт! По-лесно е. Поради това винаги ще има и такива въпроси. Поради това и най-грубите административни мерки не могат да спрат подобни въпроси, просто защото на хората така им е по-удобно. Ако искаме да няма такива въпроси, просто не трябва да го има и форума, иначе са неизбежни.

Най-грубите административни мерки трябва да спрат друго, не подобни въпроси.

Защо му била изтрита темата на Ман1ак ли? Защото не може да свърже три изречения, защото пише "зема", "излезнаха". Но е навсякъде, без никакво притеснение, че е е полуграмотен. И когато му се направи забележка наглее и се лези. А с него и един друг. И това не е проблем?! Проблемът е , че му трия постовете.
Аватар
hlebarka

Мнениеот MaN1aK » Чет Апр 19, 2007 11:31 pm

hlebarka написа:
Admin написа:

Най-грубите административни мерки трябва да спрат друго, не подобни въпроси.

Защо му била изтрита темата на Ман1ак ли? Защото не може да свърже три изречения, защото пише "зема", "излезнаха". Но е навсякъде, без никакво притеснение, че е е полуграмотен. И когато му се направи забележка наглее и се лези. А с него и един друг. И това не е проблем?! Проблемът е , че му трия постовете.

Брей чак дотук ли стигнахме???Тестове по български ли правим,защото ако е така,ще пиша правилно и ще имам 6 :rofl:
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот bikerider » Чет Апр 19, 2007 11:39 pm

MaN1aK написа:ще пиша правилно и ще имам 6 :rofl:

ми айде де... да видим дали наистина можеш или са празни приказки
Аватар
bikerider

Мнениеот MaN1aK » Чет Апр 19, 2007 11:43 pm

bikerider написа:

Сериозно говоря :) обаче във всяка тема,където пиша трябва да ми кажете къде имам грешка :D
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот Alien » Пет Апр 20, 2007 12:56 am

MaN1aK написа:
bikerider написа:

Сериозно говоря :) обаче във всяка тема,където пиша трябва да ми кажете къде имам грешка :D

Изпусна една запетая тук. Освен това няколко точки и главни букви. А пък за техническо грамотно писане да не говорим. След запетаи, точки и т.н. се слага интервал. Абе, направо за 6 си.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот klmn » Пет Апр 20, 2007 7:19 am

Е,не виждате ли,че всяка втора тема стана за неграмотните пубери и "старите" форумци правят по 4-5 страници Спам по въпроса.. :D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот bluskanie » Пет Апр 20, 2007 8:30 am

klmn написа:Е,не виждате ли,че всяка втора тема стана за неграмотните пубери и "старите" форумци правят по 4-5 страници Спам по въпроса.. :D

Виждаме...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Апр 20, 2007 9:33 am

klmn написа:Е,не виждате ли,че всяка втора тема стана за неграмотните пубери и "старите" форумци правят по 4-5 страници Спам по въпроса.. :D
Сигурно има причина.
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот klmn » Пет Апр 20, 2007 9:50 am

То че има,има-според мен има 2 варианта,или Админите да търкат наред идиотийките по собствена преценка (по-добрият в-т :) ),или положението си остава същото..,и няма кво да се оплакваме. :popcorn: :beer:
"пришалец"
Аватар
klmn

Мнениеот bikerider » Пет Апр 20, 2007 10:07 am

:offtopic:

bluskanie написа:

Виждаме...

А кое не е спам тогава? :dunno:
Щото до момента си говорим по темата, а именно модераторите и правилата.
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Пет Апр 20, 2007 10:28 am

въй, ква тема (пак) :)

Ще ме извините, че няма да взема отношение към това кой на кого какво е трил, щото не съм в течение (от няколко дни нещо ми нямаше интернета). Определено обаче в момента форумът има доста разчистен и приличен вид :agree: :agree: :agree:

Ако hlebarka реши да ми изтрие тоя пост заради няколкото правописни грешки, нека трие. Ще ми падне той пак някой ден... :skull:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MOD » Пет Апр 20, 2007 10:38 am

did написа:въй, ква тема (пак) :)

Ще ме извините, че няма да взема отношение към това кой на кого какво е трил, щото не съм в течение (от няколко дни нещо ми нямаше интернета). Определено обаче в момента форумът има доста разчистен и приличен вид :agree: :agree: :agree:

Ако hlebarka реши да ми изтрие тоя пост заради няколкото правописни грешки, нека трие. Ще ми падне той пак някой ден... :skull:

Историята пази и стари компромати :beer: :beer:
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот klmn » Пет Апр 20, 2007 9:15 pm

bikerider написа::offtopic:

bluskanie написа:

Виждаме...

А кое не е спам тогава? :dunno:
Щото до момента си говорим по темата, а именно модераторите и правилата.

Прав си,естествено,но непрекъснато това се обсъжда,през тема.
Като пуснах в друга тема (вилка около 400) въпроса-какво мислите за тва-
Изображение
нямаше никакъв коментар,(че ме интересува,де),а по темите за дЕцата се навързват страници..,е тва нали беше форум за колоездене..
"пришалец"
Аватар
klmn

Мнениеот kotka12 » Сря Май 02, 2007 9:21 am

Alien написа:Методът ТОЯГА може и даде резултат... за един-двама. На тяхно място ще дойдат 10 000. Защо си губим времето с тези разправии, вместо да си пишем ние по хубавите теми и да оставим простаците да си пишат в техните?

а да си чувал ирландската поговорка
"по-добре да запалиш свещ, отколкото да псуваш тъмнината"?
понякога методът на "влизането с бутоните в коленете" е единственият
от който определена порода тапири разбират
това че са малки не е оправдание
по никакъв начин не е оправдание
самият аз дължа някои неща на TOYAGA /Маскани, сещаш ли се ;) :beer: /
и мен ме е атакувал остро
но съм си извадил изводите
както трябва
че го е правил градивно
а когато някое недоклатено келеме
обяснява колко е печено
и колко лесно щели да пребият всеки турист по Витоша
щото били 4 човека
и били с каски
е, извинявай
всяко нещо си има граници
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот kotka12 » Сря Май 02, 2007 9:25 am

klmn написа:

Като пуснах в друга тема (вилка около 400) въпроса-какво мислите за тва-/снимка на Марзо. ама я махнах/
нямаше никакъв коментар,(че ме интересува,де),а по темите за дЕцата се навързват страници..,е тва нали беше форум за колоездене..

а ти какво искаше
да има 15 поста от сорта на
"баси, найш къф ход вади"
"мноо е яка"
"мноо яко изглежда"
и прочее
нали това е идеята
който не я е ползвал, да не се обажда
не можеш да обвиняваш "знаещите" въз форума
че не са писали в тая тема
просто не са имали опит от първа ръка с тая вилка :dunno:
:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Мнениеот M1010X » Вто Май 08, 2007 10:28 am

Обърнете внимание само на това:
Antares в тази тема написа:...
А сега - чакам подигравките :)

Това е човек, регистриран преди половин година и само с три поста - т.е. основно чете. И ако не друго, то поне е схванал отношението на останалите членове към новите такива.
Код: Избери целия код
Antares

П.С. Естествено, реакцията не закъсня :bowdown:
Above and beyond
Аватар
M1010X

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта