[b]Пласиране на стикерите, част 1 - сряда, 16 юни[/b]
Както знаете от предишни теми в Общ форум, посетителите на форума имаха идея за направата на стикери на сайта, която бе осъществена (макар и частично, т.е. по-икономичен мариант). С други думи, всички стикери вече са налице и чакат да бъдат раздадени на желаещите.
Както сигурно помните, цената за един стикер е 20ст. От нея нито аз, нито някой друг взима някаква печалба - това е себестойността на стикерите.
Всеки, който желае стикери, независимо дали е направил заявка за тях или не, може да се сдобие с такива в [color=red][size=167]сряда, 16 юни![/size][/color] Аз ще бъда [color=red][size=167]пред билетния център на НДК от 7:00 сутринта до 19:20 вечерта[/size][/color] - през цялото време ще съм там. Ако е студено и вали, ще съм с дълъг тъмносив панталон и червена блуза с дълъг ръкав. Ако е топло и сухо, ще съм с тъмносив къс панталон (до коленете) и червена тениска. И в двата случая до мен ще има оранжево колело RAM и оранжево-сива раница Tashev. Надявам се, че 12 часа ще стигнат на повечето хора (работещи, учещи или безделничещи) да наминат към въпросното място, за да си вземат стикерите.
Стискайте палци времето все пак да е хубаво! Ще ви чакам!
Искам да отправя специални благодарности към всички, които помогнаха за осъществяването на идеята и най-специално на Toyaga, който проектира стикерите и на фирма "Веломания" и конкретно на The Tailor, които осъществиха отпечатването на стикерите, вмъквайки нашата поръчка към тяхната.